2777
2789

نامزد داداشم رفته بود کربلا بعد آدرس گرفته بود رفته بود بالاشهر کربلا می‌گفت پرررر پاساژ و بوتیک های خیلی شیک از برندای خیلی معروف 

می‌گفت باورم نمیشده 

سرویس چایخوری نقره هم خریده بود خوشکل بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انگشتر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نامزد داداشم رفته بود کربلا بعد آدرس گرفته بود رفته بود بالاشهر کربلا می‌گفت پرررر پاساژ و بوتیک های ...

البته اگر زمان داشته باشی خوبه وگرنه بیشتر وقتت باید زیارت کنی و استفاده ببری 

البته اگر زمان داشته باشی خوبه وگرنه بیشتر وقتت باید زیارت کنی و استفاده ببری 

آره اونم چون داروساز هست اونجا ۱۵ روز کمپ زده بودن برای اربعین خیلی وقت داشته 

وگرنه که تو یه هفته باید نجف کربلا و شهرای دیگه بری فرصت نمیشه 

حالا کار خواهرشوهرمم جالب بود برای همه خانواده ها جانماز و مهر و تسبیح و یه حوله گذاشته بود 

از این حوله ها که میبری استخر نازک بود 

نپرسیدم ازش راستش  چون برامون سوغاتی آورده بود دیگه گفتم شاید درست نباشه قیمت بپرسم

آره درسته ،منم سوال میکنم اگر وقت شد فقط یکی دو جا میرم برای خرید ،بقیه زمانی ک هست دوس دارم زیارت کنم

آره اونم چون داروساز هست اونجا ۱۵ روز کمپ زده بودن برای اربعین خیلی وقت داشته  وگرنه که تو یه ...

آره ایشون زمان داشتن 

جسارت میشه اما اگر امکانش بود ممکنه ازش بپرسید یه مرکز خرید که جنس خوب و قیمت مناسب داشته باشه بهم بگید شما 

ممنون 

ما چیزی نمیاریم...برا همه فقط نماز زیارتو زیارت نیابتی میکنیم...به بقیه ام میگیم چیزی نیارن فقط دعامون کنن

دیگ همه عادت کردن ب این روال ما

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
آره اونم چون داروساز هست اونجا ۱۵ روز کمپ زده بودن برای اربعین خیلی وقت داشته  وگرنه که تو یه ...

منم نظرم همینه ک تبرک مهر و تسبیح حالا با ی روسری یا سجاده ای چیزی باشه