2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم بچم دختره یا پسر؟

621 بازدید | 7 پست

خانوما دوماهمه

خیلی هیجان دارم

راهی نیس بفهمم دختره یا پسر؟دوتاشو دوس دارم کاش میشد هر دوتاشو داشتخ باشم.

بچه اوله ذوق سیسمونی دارم ولی نمیدونم چیه که بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکتون باشه.

یکی از روش هاش که خانوم های قدیمی انجام میدن اینکه: شما بایستید بعد قدم بردارید.

قدم اول اگه پا راست باشه، پسر. اگه چپ باشه دختر.

یا اینکه اگه زیاد ویار داشته باشید از سردی رحم هست و دختر دارید....

خیلی عوامل دیگه. البته ممکن اشتباه هم باشه عزیزم.

مثلا پسر باشه خانوم زرنگ فعال هست یا برعکس....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
مبارکتون باشه. یکی از روش هاش که خانوم های قدیمی انجام میدن اینکه: شما بایستید بعد قدم بردارید. قد ...

من اینا شنیدما، خودم ندیدم.

تو نی نی سایت دیدم  

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

منم دوست دارم زودتر بدونم و دلم میخواد دختر باشه چون پسر دارم اما پسرم شد شکر خدا... اما چاره ای نیست جز صبر تا ۱۸ هفته انومالی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

به نظر من با علائم اصلا نمیشه فهمید طبق تجربه، سر دوتا پسرام کلا همه چیزش با هم فرق داره. 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل