2777
2789
مگه گناهه؟ خیلیا تخمک گذاریشون توی دوره عادت ماهانه هس استارتر یه جور نوشته بچه حیض انگار زنا زده ...

واالله یسری تو گوگل بزنید نوشته قشنگ بچه حیض از نظر دین ادم صالحی نمیشه یجورایی کافر میشه و بیماری پوستی میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واالله یسری تو گوگل بزنید نوشته قشنگ بچه حیض از نظر دین ادم صالحی نمیشه یجورایی کافر میشه و بیماری پ ...

از نظر دینی بله

ولی شما میگی بارداری تو حیض ممکنه؟بله

ناهنجار میشه چون تو دوران حیض باردار شده؟خیر

سقط میشه؟

خیر

اینا دو تا بحث جدا هستن عزیزم

دوباره میسازمت💪

واالله یسری تو گوگل بزنید نوشته قشنگ بچه حیض از نظر دین ادم صالحی نمیشه یجورایی کافر میشه و بیماری پ ...

عشقم نزدیکی تو حیض درست نیست چون به خانوم اسیب میزنه ..اما اینکه بچه فردا نا اهل میشه فلان زیاد گوش نده ...اینهمه ادم اهل ولی خارجی که بدون غسل بوجود اومدن ...اینهمه پسر پیغمبر که نا اهل شدن 

شما امیدت بخدا باشه درست هم تربیتش کن ..بچه اهل میشه انشالا 

این چیزایی که نت نوشته کی نوشته ؟ از کجا میدونی صلاحیت داشتن 

بچش سالمه چطوره؟

اره تا جایی ک میدونم مدرسه میره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

مگه گناهه؟ خیلیا تخمک گذاریشون توی دوره عادت ماهانه هس استارتر یه جور نوشته بچه حیض انگار زنا زده ...

تو احکام دینی که هم گناهه هم حکم زنازاده رو داره البته ممکنه کسی از قبل اسپرم تو لوله هاش مونده باشه و اون تایم لقاح صورت بگیره و باردار بشه اما احتمالش خیلی کمه در ضمن نمیشه تخمک گذاری هم تو تایم پریود باشه مثل این میمونه که بگی خیلی عادیه همزمان هم روز باشه هم شب

از نظر دینی میگن هست حتی اگ خونریزی بند امده باشه ولی غسل نکرده باشی و بارداربشی

اگه بند اومده باشه که دیگه حیض نیست حتی نزدیکی هم قبل غسل به شرط شستشوی کامل و شرایط دیگه اشکال ندارن هرچند کراهت شدید داره