2777
2789
سلام بله؟

سلام عزیزم راستش من تو خونه برای اعضای خانواده م کراتین میزارم بار اول پک کامل گرفتم شماره یک و سه اضافه اومد سری های بعد فقط دو رو می‌گرفتم اما الان شماره یک و سه م تموم شده قیمت پک کامل هم رفته بالا میخواستم بپرسم میتونم فقط همون کراتین رو بگیرم به جای شماره یک از شامپو بچه استفاده کنم و برای شستشو هم همون ماسک مو رو بزنم دیگه شماره سه رو نگیرم یا نه اینجوری نتیجه نمی‌گیرم اینم بگم آموزش تخصصی ندیدم تجربی یاد گرفتم ممنونم

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم راستش من تو خونه برای اعضای خانواده م کراتین میزارم بار اول پک کامل گرفتم شماره یک و سه ا ...

ن عزیزم شامپو بچه فلس موهارو باز نمیکنه باید حتما شامپو قلیایی استفاده کنی

چرا پک کامل میخری مشتری زیاد داری؟میلی چرا نمیخری!؟

ن عزیزم شامپو بچه فلس موهارو باز نمیکنه باید حتما شامپو قلیایی استفاده کنی چرا پک کامل میخری مشتری ...

مرسی عزیزم میلی گرون تر در میاد جنبه درآمد نداره برام خواهرا با هم دنگ میزاریم میخریم براشون میزارم این سری دیدم گرون تر شده گفتم شاید همون شامپو بچه کار راه بندازه مرسی که منو راهنمایی کردی 🌹🌹

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
جانم

عزیزم میشع بهم بگی مواد کراتینو بگیرم میتونم تو خونه موهای خواهرمو کراتین کنم،چون موهاش بلند و پر پشته فک کنم بیرون هزینش تا ۱۵تومنم برع،گفتم اگ میشع خودم براش انجام بدم چون مادرم اینا قبول نمیکنن اینقد هزینه کنن،زن عموم هم اتو مخصوص کراتین دارع اونو میگیرم چون فک کنم با اتو معمولی نمیشع،درستع؟

عزیزم میشع بهم بگی مواد کراتینو بگیرم میتونم تو خونه موهای خواهرمو کراتین کنم،چون موهاش بلند و پر پش ...

درسته با اتوی معمولی نمیشه 

اما کراتین کار تخصصیه باید آموزش ببینی 

فشار دست سرعت اتوکشی و شناخت مواد مناسب هر مو کار تخصصیه و اگه توی خونه انجام بشه ممکنه مو آسیب هایی مثل ریزش شدید، خشکی، موخوره و سوختگی ببینه که قابل جبران نیست و مجبوری اون موقع موها رو کوتاه کنی یا برای درمانش بیشتر از اینا خرج کنی

یا اینکه تو خونه پروتئین انجام میدن با اتو معمولی بنظرت مشکلی ندارع انجام بدم؟

اما برای لطافت و نرمی مو میتونی توی خونه موهای خواهرت رو ویتامینه کنی

برای مو تا کمر پر پشت 150 میل پروتیین آ طوسی بخر 

موها رو 3 بار با شامپو معمولی بشور و هردفعه بذار 5 دقیقه شامپو روی سر بمونه و موها رو حسابی ماساژ بده مخصوصا قسمت ریشه

بعد موها رو با باد سشوار خشک کن طوری که موها نمدار باشه

از پشت سر مثل رنگ مو مواد پروتئین رو با برس به موها بزن حتما 2 سانت از ریشه فاصله بده هر قسمت رو شونه کن تا مواد کامل به همه جا برسه

بعد از مواد زدن یه پلاستیک بزرگ روی سر بذار اما طوری که هوا داخلش بره

45 دقیقه صبر کن 

با شونه اضافی مواد رو بردار

بعد با سشوار حرارت گرم از پشت سر موها رو سشوار بکش تا مواد کاملا خشک بشه و موها صاف لخت بشه

فردای این کار میتونی با ماسک داخل حمام که حاوی کراتین باشه یا ماسک تثبیت موها رو بشوری بعد 3 روز حمام نکنه و بعد اون از شامپو ملایم بدون سولفات و ماسک داخل حمام خوب و روغن آرگان استفاده کنه 

این کار رو میتونی هر دوماه یکبار تکرار کنی تا موها لطیف و ابریشمی بشه