2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

137 بازدید | 20 پست

سلام. من شش ساله جایی کار می کنم. حقوق خوب نمی ده. هی تیکه تیکه می ده. بیمه ام نداره.می خوام از اونجا بیام بیرون بهشم گفتم. ولی گفت نخیر نمیشه. حالا یه کاری جور شده واسم که حقوقش و جاش خیلی بهتره بیمه ام داره. از یه هفته دیگه می خوام برم اونجا. بهش گفتم میخوام برم. ولی گفت نیرو ندارم. حتی نیرو ام بگیرم  نمی ذارم بری و..... دوباره پیام دادم می خوام برم بعد از چند تا چت و اینا گفت به هیچ وجه نمیشه. در حالی که یک ماه پیشم گفتم میخوام برم گفت باید صبر کنی نیرو بگیرم ولی نگرفت. اگه ام دیگه نرم همش میخواد زنگ بزنه و بگه بیا. از هفته دیگه کار جدیدم گفته بیا. .چی کار کنم؟ 

وا ینی چی؟

بگو جای دیگه کار خوب گیر اوردم باید برم زوره مگه😐

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب برو سرکار جدیدت خط تتو ی مدت خاموش کن یا عوض کن... بعدشم اگ چیزی مشکلی ندارید برو چیکار میخاد بکنه... بزار سر برج یهو برو ک حقوقتم بگیری... بعدشم بگو اینجوری بخایی بکنی میرم شکایت میکنم مگ بیگاری گرفتی نه حقوق و مزایا داری نه میزاری برم منم شکایت میکنم ازتون کلا... یا اینکه بگو تو خانوادمون یکی مریض شده نمیتونم بیام سرکار دیگ. باید پرستاری کنم از پدر یا نادر یا یکیرو بگو دیگ. هزار تا بهونه میتونی دربیاری... بگو کلا تا چند وقت نمیتونم بیام... یا اینکه بگو ازدواج کردی الکی بگو شوهرم نمیزاره بیام سرکار دیگ هم بهم زنگ نزنید شرمنده ام. نمیام واقعا زندگیم بهم میخوره... دیگ وقتی صاحب کارت ب هیچ صراطی مستقیم نیس باید الکی دروع بگی دیگ

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خب برو سرکار جدیدت خط تتو ی مدت خاموش کن یا عوض کن... بعدشم اگ چیزی مشکلی ندارید برو چیکار میخاد بکن ...

آره. اتفاقا گفتم مامانم مریض شده. گفت چه ربطی داره. فعلا نمیشه نیای. باید نیرو بگیرم و.... 

خب برو سرکار جدیدت خط تتو ی مدت خاموش کن یا عوض کن... بعدشم اگ چیزی مشکلی ندارید برو چیکار میخاد بکن ...

بعدم هنوز حقوق مهرمو نداده و مقداری از شهریورو نداده. هی می گه ندارم

آره. اتفاقا گفتم مامانم مریض شده. گفت چه ربطی داره. فعلا نمیشه نیای. باید نیرو بگیرم و.... 

نه اونجوری ساده نگو مریض شده بگو افتاده کامل تو تخت بیمارستانه همراه میخاد کسی میس مراقبت کنه... نمیتونم بیام بعدشم یهویی دیگ نرو سرکار هیچ کاری نمیتونه بکنه وقتی بیمه و اینا نداری هیچی نمبشه بعدشم بهش فشار بیار بگو پول لازم دارم واسه خرج مادرم بیمارستان  ازش بگیر مهر و ابان و دیگ نروووو...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

نه اونجوری ساده نگو مریض شده بگو افتاده کامل تو تخت بیمارستانه همراه میخاد کسی میس مراقبت کنه... نمی ...

اگه پول بده بود که خیلی خوب می شد. پول نمی ده. همش میگه ندارم. 

اگه پول بده بود که خیلی خوب می شد. پول نمی ده. همش میگه ندارم. 

باباااا خوب نروووو دیگ... باهاش رو دروایسی داری... نرو گوشتم خاموش کن