2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید لطفا

168 بازدید | 12 پست

من نفخ دارم مدتیه به خاطر استرس زیاد هست و سردی راه حلش هم میدونم اینکه چیکار کنم اما استرس که دارم بیشتر میشه اونروز دانشگاه اونجوری شدم خیلی بد بود میدونید که نفخ اونجوری نیست که صداش مثل گرسنگی شکم باشه و از روده هست بعد دیدم اونا که پشت سرم هستن میخندن من از اونروز همش میترسم برداشت بدی نکرده باشن فکر کنن چیز دیگه ای هست و پشت سرم حرف بزنن😭شما جای من بودین چیکار میکردین اگه مسخره میکردن یا چیزی میگفتن ؟ من اصلا حتی دیگه از ترس اون موضوع نمیتونم بخوابم😭😭😭خجالت میکشم دیگه برم😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی دیگه اینو گفته بود  ب اونم گفتم بهش فکر نکن  خندیدن نشونه بیشعووریشوننهه

اخه برداشت بد نکنن 😭😭😭😭من واقعا دیگه دست خودم نیست خجالت میکشم . میشه باهاتون حرف بزنم درخواست دوستی بدم بگم چیشد ؟ 

دمنوش نعناع درست کن بخور یکم دستگاه گوارشو اروم‌میکنه..استرستو اگه میتونی کنترل کن با ورزش یا هر چی& ...

من خیلییی استرسم زیاده برا همین هم اینجوری شدم نمیدونم چجوری میتونم کنترلش کنم 

یه کپسولم هست برای سندرم روده تحریک پذیر ک علایمش نفخو ایناست..اسمش پپوگست هستش ایرانیه..من نخوردم و ...

مرسی خیلی لطف کردین حتما میگیرم 🥲❤️شما اینجوری هستین میشه درخواست بدم قبول کنید یچیز دیگه هم بهتون بگم؟

شما هم اینجوری هستی ؟ استرس اینو نداری که چی فکر میکنن دربارت ؟

قبلا اینجوری بودم الان استرسو گذاشتم کنار خوب شدم...وای یبار سر سفره جلو مهمونا اینجور شدم اینقدر خجالت کشیدم..ولی اصلا ب رو خودم نیاوردم صدا داخل شکمه کاریش نمیشه کرد😶منم زدم به بیخیالی همون لحظه تو هم اصلا عین خیالت نباشه همین ترس باعث استرس میشه اونوقت دلو رودت میپیچه تو هم راحتو بیخیال باش👌🏻

من خیلییی استرسم زیاده برا همین هم اینجوری شدم نمیدونم چجوری میتونم کنترلش کنم 

با ورزش کردن یوگا یا حتی هر روز پیاده روی کردن یا دویدن باید فکرو خیالو از ذهنت دور کنی خودتو سرگرم کنی یا حتی غذاتو عوض کن فست فود شیرینی شکر اینارو کمتر بخور