2777
2789
عنوان

دندون کشیدم کمکم کنید

1545 بازدید | 21 پست

دیروز دندون کشیدم و لثه ام پاره شد چندتا بخیه زد..حالا اصلا دردی چیزی ندارم همش هم سوپ و آش میخورم ولی بازم یه کم خونریزی داره گاهی و جاش هم یه لخته خون بزرگ تشکیل شده که چسبیده و جرات ندارم جداش کنم چون می‌دونم خونریزیش بیشتر میشه.باید همینجوری بمونه؟و اینکه دهنم هم شدید بو میده یعنی عفونت کرده؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بستنی بخور چیزای گرم نخور چرک خشک کن بخور اگر حس عفونت داری برو پیش همون دکترت برات آمپول بنویسه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
هزینه کشیدن چقدر شدو اینک کجایی هستید؟منم باید روکش کنم 

من درمانگاه ابوالفضل کشیدم که یه جور خیریه هست و هزینه اش ۷۰۰شد دندون آخری

البته من فقط برای اینکه دکتراش برای کشیدن خیلی خوب هستن رفتم اونجا

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بستنی بخور چیزای گرم نخور چرک خشک کن بخور اگر حس عفونت داری برو پیش همون دکترت برات آمپول بنویسه

آخه اونجا خیریه هست هر روز یه دکتره بعدشم شوهرم رفته و تنهایی تا اونجا برم سختمه..چرک خشک کن چی بخورم ؟

مدام با سرم شستشو، دهنتو شتشو بده و زیاد اب دهنت در حالت عادی تف نکن بیرون تا زخم زودتر خوب شه.از نی ...

اصلا یادم نبود سرم استفاده کنم مرسی که گفتی

چقدررر گرون وای پ من خدا میدونه چقدر میشه

بیمه نداری؟واسه من آزاد بود

اینا طبیعیه عزیزم یکی دوروز دیگه خوب میشه تازه جراحی شده چیزای خنک و سرد هم اولش میگن بخوری تا خونری ...

از دیروز دوتا بستنی خوردم..به نظرت بو بخاطر همون لخته خونه یا عفونت؟خیلی میترسم عفونت کرده باشه

اون لخته خون رو جدا نکن بزار باشه😣😖

اره اصلا جرات ندارم می‌دونم اگه بکنمش خونریزی می‌کنه🤕

اره اصلا جرات ندارم می‌دونم اگه بکنمش خونریزی می‌کنه🤕

جدای از خون ریزی 

اصلا نباید لخته خون رو برداری 

درد میگیره

احتمالا بو هم ب خاطر همون خون هست

تا دو سه روز دیگه بهتر میشه انشاالله 

فقط چیز های خنگ بیشتر بخورید