2777
2789
عنوان

بی خوابییی

77 بازدید | 4 پست

من دو سالی میشه که تو خوابم مثل خواب دیدن ، با یکی صحبت میکنم بعد میفهمم اون شخص مثلا اگه بابام بوده واقعا بابام نیست ازش میترسم و همون لحظه میاد منو سفت بغل می‌کنه ، بعد دقیقا همون صحنه هایی که قبل خواب اطرافمه تو خوابم میاد ، وقتی بغلم میکنم قشنگ حس سنگینی دارم و به زور و بدبختی باید تلاش کنم از خواب بیدار شم یعنی تو این مرحله انگار که بیدارم فقط چشمم باز نمیشه و نمیتونم بدنمو تکون بدم خیییلی بده

چیه این؟؟ تا حالا برا کسی اتفاق افتاده؟

حتی من گاهی حس میکنم یه نفر کنارم داره نفس میکشه تو خواب و بعد اینطوری میشم بعضی وقتا حس میکنم یه چیزایی بهم میگه!!

دیوونه شدم دیگه

اصلا نترس ، این بهش میگن فلج خواب. از سن پونزده شونزده سالگی شروع میشه تا حدودای سی سال. چیز خاصی نیست.

اون حالتم چون تنگی نفس میشی مغزت حس می‌کنه یکی افتاده روت.

حسادت تنها دردی‌ست که از شادی دیگران ناشی می‌شود!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصلا نترس ، این بهش میگن فلج خواب. از سن پونزده شونزده سالگی شروع میشه تا حدودای سی سال. چیز خاصی نی ...

احساس نمیکنم این فلج خواب باشه!

آخه من گاهی هم مثلا حس میکنم یه نفر داره تو اشپزخونمون کبریت روش می‌کنه یا یه نفر تو حموم داره بچشو لیف میزنه ، حتی یه بار تو اشپزخونمون صدای موتور سنگین میومد😑 

بعد کلاا وقتی سرگرم درسم یه دفعه حس میکنم یکی دیگه هم تو اتاقمه ، قبلا با اینکه صدا زیاد می‌شنیدم اصلا اهمیت نمی‌دادم دنبالشم نبودم این چیه ، ولی الان دارم اذیت میشم

راه تضمینی رفعش خوندن مداوم آية الکرسیه من خودم یه مدت شبا نمیتونستم چشم رو هم بزارم فقط به تاریکی خیره میشدم دادم یه سید خیلی مجرب برام رو کاغذ نوشت گذاشتم زیر بالشتم خودمم مدام میخوندم اصلا نفهمیدم کی دوباره شروع کردم به خوابیدن فقط میدونم آية الکرسی معجزه ی زندگیمه

🌃🏙
2827
2791
2779
2792