2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

78 بازدید | 13 پست

وقتی بهم ساعت ۱شب بخیر گفته ولی یبار ساعت ۲انلاین شده یه بار۳  یعنی چی؟ 

اخرین بازدیدش و من یواشکی یه کاری کردم واس من فقط نشون بده الانم نمیدونه من میبینم 

واس همین نمیخوام به روش بیارم ولی به شدت تو فکر میرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر اعتماد بین شما دوتاست؟ تاحالا چیزی ازش دیذی؟ ادم خوبیه!! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

از بازدیداش شات بگیر

صب ازش بپرس کی خابیدیم

کی آن شدی ببین چی میگ

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

اگ دروغ گف

بگو آن ک‌شدم بازدیدت فلان ساعت بود ببی چی میگ

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

چقدر اعتماد بین شما دوتاست؟ تاحالا چیزی ازش دیذی؟ ادم خوبیه!! 

اره ادم خوبیه ولی دلیل این کارشم نمیفهمم 

همش میگه شبا زود بخوابیم صبح میریم سرکار  خیلیم تاکید داره رو این موضوع 

یک شب به خیر میگیم ولی یهو صبح نگاه میکنم زده ۲صبح 

ولی نمیخوام بهش بگم چون راستشم که نمیگه میگه از خواب پریدم 

اره ادم خوبیه ولی دلیل این کارشم نمیفهمم  همش میگه شبا زود بخوابیم صبح میریم سرکار  خیلیم ...

اگر ادم خوبیه ولی این حرکتش حس خوبی ب من نمیده شایدم کاری نمیکنه ها ولی چرا دروغ میگه!!؟؟؟ من این حرکت یاداور  رفتار ادمیک فهمیدم در حال خیانته حتی بهشم گفتم منکر شد نمیخام تو دلتو خالی کنم ااما سعی کن بفهمی..شما داری وقت واحساستو براش مایه میزاری کم چیزی نیس.. وقت بارزشه یک لحظه حس کردی داره دروغ میگه بزارش کنار.. نزار مثل من بشی ادمیک شده ی جسم بی روح. کسی ک دیگ مثل قبل نشد

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷