2777
2789
عنوان

میاین💔

131 بازدید | 14 پست

معصوم ترین پاک ترین مظلوم ترین آدمی ک تو زندگیم شناختم ی خانم بود هیچ گناهی ت عمرش نکرد..ینی مثل ی بچس هیچی نمیدونه ک بخاد گناه بکنه ی روز خوشم ندید..ی بچه داش اونم خدا ازش گرف ب بدترین شکلی ک فک کنین خدا بچشو نابود کرد..ی جوون با چ قدی با چ قیافه اق..ی مبلغی از یجا بهش رسید زندگیش یکم عوض شه..اونو چندتا از خدا بی خبر گرفتن..واقعا وقتی نگاش میکنم شک میکنم ب وجود خدا چ برسه عدالتش...میدونی چندروز پیش دیدمش..فهمید چندوقته دگ بخاطر آب سیاه کور میشه..شاید ۶۵ سالش باشه ولی واقعا واس مظلومیتش مرد..بنظرم خدا بی رحم ترینه..وقتی کور بشه چطوری غذا بخوره چطوری راه بره بی کس ترینه..ینی داره خانواده ولی فرقی نداره چون نیستن پیشش.. بختش ک سیاه بود دنیاشم سیاه کرد خدا

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا تقصیر خداست؟؟؟

من نمیگم تقصیر خدا هست یا نه

شما گفتی حرفهاش رو قبول نداری 

خب علتش رو بگو

مکان رو ترک نکن

ما آدم ها یه چیزی رو فقط شنیدیم

بلد نیستیم ازش دفاع کنیم

مشکلمون همینه

یعنی واقعا تقصیر خداست؟؟؟

خدا خواست ک اینجور بشه..مگ چیزی هس بخادو نشه؟وقتی این خانمو میبینم میفهمم خدا بعضیارو آفریده بیان بسوزن چندسالی و برن  همین 

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
من نمیگم تقصیر خدا هست یا نه شما گفتی حرفهاش رو قبول نداری  خب علتش رو بگو مکان رو ترک نکن ...

ببین خدا یه نیروی برتر ه همونی که ما یذره بودیم جون دادبهمون و رفتن مونم دستشه و هزار نعمت زندگی مون

مطمعنم خدا هرگز نمیخواد ما بلایی سرمون بیاد چون افریده خودشیم خب حتما آفریده شو دوست داره

اگه خلاف مخلوقش بود خب چرا خلق کرد

من خودم به شخصه نه اجازه میدم مثلا به والدینم توهین بشه نه فکر شک بهشون رو به سرم راه نمیدم

متوجهی؟

وقتی بعنوان خدای بالاسر و توانا پذیرفتیمش 

پس نباید فقط جاهای خوب زندگی مون رو بخودمون نسبت بدیم و ظاهر زندگی دیگران رو قضاوت کنیم ما که از دلایل و حکمت های خلقت چیزی نمیدونیم

هرچیز بدی رو نمیشه به خدا نسبت داد یا به نبودش شک کرد چون اتفاقات بد و نابجا دیدیم خیلیاشو خودمون ساختیم حالا یا از قبل یا متوسل شدن به دامان همین خدا

کاربر سال۹۷م
ببین خدا یه نیروی برتر ه همونی که ما یذره بودیم جون دادبهمون و رفتن مونم دستشه و هزار نعمت زندگی مون ...

زندگی امامان مون پراز سختی بوده

یکیش امام حسین تو واقعه کربلا

یعنی اونم خود امام حسین باعثش بوده؟

خدا خواست ک اینجور بشه..مگ چیزی هس بخادو نشه؟وقتی این خانمو میبینم میفهمم خدا بعضیارو آفریده بیان بس ...

تو از ابتدای زندگیش تاحالا چخبر داری

یه بنده خدایی بود شوهرش مریض شد اینم شب و روز دعامیکرد خدایا منو پیش مرگش کن

من مریض بشم اون خوب بشه شاید۵سال دست به دامان ائمه و خدا پیغمبر بود

آخرشم به چشم دیدیم شوهره خوب شد خانومه فوت کرد اونم یهویی 

اقاهه رفت دختر مجرد گرفت و زندگی شو کرد

ماها و اطرافیانش گفتیم این معامله ش با خدای خودش بوده و بس

حالا چمدونیم محتویات زندگی کسی چیه

از دور و ظاهر که نمیشه گف چون اینجوره پس همونه که توی فکر ماست 

حکمت خدا خیلی پیچیده تر از درک انسانهاست

کاربر سال۹۷م
زندگی امامان مون پراز سختی بوده یکیش امام حسین تو واقعه کربلا یعنی اونم خود امام حسین باعثش بوده؟

تاجایی که من شنیدم یه اتفاقاتی بین خودشون بوده که منجر به جنگ شده 

وگرن خدا وحی نفرستاده برو بجنگ 

حتا روایت داریم خداوند خاسته زعفر جنّی رو کمک امام بفرسته اما ایشون قبول نکرده که جنگ با شرایط برابر پیش بره نه امداد غیبی

کاربر سال۹۷م

کفر نگو لطفاً

هیچکس بدون مشکل و گرفتاری نیس 

دلیل نمبینم بخاطر گرفتاریها کفر بگن..توکل بخدا و باور ب خدا همه چیو درس میکنع 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍