2777
2789
عنوان

من حساس!!

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طاقت فرساست😭 دوس دارم خودكشي كنم اما اينقدرررر نترسم

بزار دلتو قرص کنم من اون اوایلی ک ترس از مریضی گرفته بودم همش سرچ میکردم راجب مریضیا یا تا ی جام درد میکرد فک میکردم سرطانه خیلی استرسم زیاد شده بود حالم بد بود

ايشالله دخترت تنش هميشع سالم باشه صلوات فرسادم🧡 ساق يكي پام درد ميكنه خيلي كم انگار يجايي خورده با ...

مرسی مهربونم

پات یا همون ضربه خورده یا زیاد راه رفتی جای نگرانی نیست اصلا به فکرت محل نده نزار روت بمونه بیشتر بشه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
با اینکه هنوزم این فکرو میکنم ولی بازم اهمیت نمیدم نزار شدید تر شه این حس تو وجودت بخدا هیچی نیس سرط ...

همه بعم ميگن ، اما همش نگرانممم

مامانم از دستم خسته شده ديگه 

چطور شد قبول كردي؟؟جي باعث شد

وقتی ک ترس شدید داشتم هروز پام تو دکترا بود درد داشتم واقعا جسمم درد داش ولی ازمایش میدادم چیزی نبود عکس میگرفتم چیزی نبود یه ماه گردن درد داشتم ب محض اینکه عکس گرفتم معلوم شد چیزی نیس دردم خوب شد فهمیدم همه ی دردام مال عصابمه منشع همه ی دردا از عصابه اون قسمت پا میتونه بخاطر کلسیم باشه و عصاب فکرای مسخره نکن مثل من بخدا هیچی نیست بهت قول میدم

وقتی ک ترس شدید داشتم هروز پام تو دکترا بود درد داشتم واقعا جسمم درد داش ولی ازمایش میدادم چیزی نبود ...

حرفات بهم ارامش داد 

ولي بعد چند روز دوباره مياد سراغم 

يمدت دندون درد داشتم يدونش

عاقا چه فكرايي كه نكردم ، ميگفتم نكنه توموره زده به دندونم نكنه ام اسه نكنه سرطان خونه 

دو سه كيلو كم كردم 

كل فكم دندونام درد گرفتن از استرس  پيشونيم داشت سوراخ ميشد از درد چشم درد گرفتم زانو درد گرفتم 

اخرش رفتم دكتر گفتم من دارم از استرس ترس ميميرم 

برام پوكسايد نوشت ، و چندتا ديگه گفت تا يكاه بخور

حرفات بهم ارامش داد  ولي بعد چند روز دوباره مياد سراغم  يمدت دندون درد داشتم يدونش عاقا ...

من خیلی خوب درکت میکنم چون خودم شبا از ترس خواب نداشتم واقعا دردامم خیلی عجیب غریب بودن دقیقنم اینجوریه ک با حرف ی تایمی خوب میشی باز میاد سراغت ولی بخدا تا کی؟؟؟؟ بالاخره میخوایم زندگی کنیم نمیشه ک اینطوری با ترس من اوجش از ۲۰ سالگیم شروع شد الان داره میشه ۲۳ سالم کل جوونیمون سر این ترسای مسخره داره میگذره واقعا سعی کن بهش فکر نکنی سر خودتو گرم کن مطمعن باش که سالمی مطمعنننن باش فکر ما خیلی قویه خیلی تاثیر داره استرسو دور کن تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیوفته خدا مارو دوس داره من از یه سرماخوردگی ساده حتی خیلی میترسیدم مث تو فکر بد میکردم الان خداروشکر نسبت ب اونموقع خیلی بهتر شدم دگ میدونم همش فکره پوچه اونجور مریضیا خیلی نادره علائمشم درد نیست خیالت راحت باشه اصلا بهش فکرم نکن