2777
2789
عنوان

نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 22 پست
عزیزم دختر منم همینطوره ۶ ماهشه هنوزم خوب نشده باید بعد شیر خوردن ۲۰ دقیقه تو بغلت نگه داری و آروغش ...

بعضی وقتا انقدر تو بغلم میگیرمش خودمم کم کم میخواد خوایم ببره تا میزارمش زمین بالا میاره. دیروز‌ از ۴عصر تا ۶ونیم امروز کلا دو ساعت خوابید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترغفاری درمانگاه بهراداتوبان  اشرفی اصفهانی کارش فوق العاده هستش . ۱دکترتحصیل کرده باتجربه و ...

اینکه دارو الکی نده عالیه واقعا،ممنونم ازت یه ویزیت ببرمش نجاتم بده

رفلاکس داده عزیزم خودتون باید لبنیات و حبوبات و ادویه و اینجور چیزا نخورین و بهش شیر بدین و شیرخشکشم ...

سعی میکنم نخورم اصلا،اما گاهی مجبور شم چیزی نیست بخورم مثلا جلوی اثر منفی ای که روی شیرم بزاره بگیره؟مثلا شیر بخورم چی بخورم رو بچه‌اثر نذاره؟

سعی میکنم نخورم اصلا،اما گاهی مجبور شم چیزی نیست بخورم مثلا جلوی اثر منفی ای که روی شیرم بزاره بگیره ...

هیچ چیزی نیست عزیزم تنها راهش نخوردن هست من خودم ۲۰ماه رژیم بودم چون بچه ام رفلاکس و آلرژی داشت در نهایت میتونی محصولات گوسفندی رو تست کنی شاید اذیتش نکنه

ممنون از راهنماییت مهربون، پدرم دراومده هیچی تو دلش نمیمونه همش ناله میکنه،ده بار سعی کردم از تو سای ...

آنلاین ویزیتش کن من دوتا بچه هامون همیشه آنلاین ویزیت میکنم جوابم گرفتم ازش نترس خوبه