2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینجاش که تنها تو قبرستونی و هوا تاریکه خاک سرده و قراره چیزی رو تجربه کنی که تاحالا نکردی به اند ...

یک سوالی برام پیش اومد 

لطفا اگه کسی میدونه بگه 

شب اول قبر رو اشخاصی که تابع ادیان دیگه هستن چطوری تجربه میکنن؟

مثلا توی خیلی از دین ها جسد رو میسوزونن و چیزی به اسم دفن کردن و ... ندارن 

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍
مگه میدونی چیکار. مون میکنن 

به هرحال تصور کن، قراره توی یه جای تنگ و تاریک و سرد بزارنت و روت رو پر خاک کنن و بعد هم همه میرن، یه قبرستون سرد و تاریک و خاک نم داری که روی آدم رو پوشونده و بعد هم تنهای تنها، میگن وقتی یه نفر رو دفن میکن تو یه لحظه زیر خروارها خاک طرف زنده میشه و وقتی میخواد بلند بشه نمیتونه و دوباره میمیره، حالا شاید خرافات باشه ولی ترسناکه

یک سوالی برام پیش اومد  لطفا اگه کسی میدونه بگه  شب اول قبر رو اشخاصی که تابع ادیان دیگه ...

والا نمیدونم فقط یادمه چندین سال پیش یه مطلبی خوندم که اوناهم فشار قبر رو مثل ما تجربه میکنن 

به هرحال تصور کن، قراره توی یه جای تنگ و تاریک و سرد بزارنت و روت رو پر خاک کنن و بعد هم همه میرن، ی ...

دفیقا ترسناک‌تر از این نداریم پس در لحظه زیستن خیلی لطف بزرگیه به خودمون 

دفیقا ترسناک‌تر از این نداریم پس در لحظه زیستن خیلی لطف بزرگیه به خودمون 

درسته که آدم از مرگ نباید غافل بشه ولی من خودم وقتی زیاد به مرگ فکر میکنم روح و روانم پریشان میشه، یه جور حس پوچی میکنم

چرا

یآدم نمیاد توی ۳۰ سال زندگیم دل شکسته باشم 

مگر معدود ناخواسته که حلالیت گرفتم

مادرم ازم راضیه

روی اطرافیانم سعی کردم تاثیر مثبت بذارم و به سمت خدا تشویقشون کنم و در موارد زیادی موفق بودم.

عاشق امام علی هستم و شوق دیدارشو دارم،یکی بهم گفته اون دنیا میتونم ببینمش بخاطر عشق زیادی که بهش دارم 

و اینکه دلبستگی به دنیا ندارم جز خانوادم که اونارو هم میسپرم به دستای مهربون خدا.

مهمتر از همه معتقدم مردن،تموم شدن نیست

بقول سهراب مرگ پایان کبوتر نیست...