2777
2789
عنوان

حقوق زن شاغل

1440 بازدید | 19 پست

امروز یه نفر داشت تعریف می کرد من از درآمدم خرج نمی کنم و همه خریدها رو هم شوهرم می کنه و ازش پول هم می گیرم و تمام پول هام رو پس‌انداز می کنم و اگر شوهرم قرض خواست بهش می دم اما زود قرضش رو پس می ده

واقعا این کار درسته یا من نمی پسندم و یا آگاه نیستم!

آخه زندگی مشترک و این دو دو تا چهار بازی ها؟؟؟!

مرزبندی تو زندگی مشترک اصلا صحیح نیست روابط رو سرد و پایه های زندگی رو سست میکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شعور و درک متقابل زن و مرد داره 

بعضی آقایون از درآمد خانم نهایت استفاده رو میبرن و یه قرون واسه خانم نمیذارن بمونه .خب اینجا خانم باید واسه خودش نگه داره 

ولی من خودم شخصا حقوقم رو میارم تو زندگی ،چون هر زمان نیاز داشته باشم کارت دستمونه و برای همدیگه انتقال می‌دیم 

گاهی من کل پول رو دادم بهش لازم داشته و من اون ماه چیزی واسه خودم نخریدم واقعا ،کاهی هم دو تا حقوق تقریبا واسه من خرج شده و یه مقدار صرف خرید خونه شده فقط 

دیگه باید طرفت رو بشناسی

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من و همسرم برای خرید خونه کارت مشترک گذاشتیم و هر دو ماهانه مبلغی واریز میکنیم..

ماهانه منم جدا میریزن ب کارتم با این وجود ک خودم درآمد دارم.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

منم نمیپسندم البته در صورتی که طرف مقابلمم مثل خودم باشه اگه اون بخواد حسابشو جدا کنه منم جدا می‌کنم اما خب قبلش تو انتخابم دقت میکنم که اینجوری نشه

اما یه چیزیو از مامانم یاد گرفتم که نباید همه مسئولیت‌ها رو گردن بگیرم و این بشه وظیفه پس همه خرج‌ها قرار نیست با من باشه و قطعا یه پس‌اندازی برای خودم خواهم داشت

ولی تو خرج و مخارج هم سهیم خواهم بود البته اونم باید تو خونه‌داری سهیم باشه به‌هرحال اینم مشترکه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من نمیپسندم مامانم شاغله بابامم بهش خرجی میده 

ولی اینجوری نیست ک اینقدر دو دو تا چار تا باشن این بگه پول منه اون بگه پول منه 

اتفاقا مامانم مثلا حقوقشو طلا میخره یا میذاره حساب سپرده  

وقتی ک بابام نیاز داشته باشه بهش میده مثلا چند وقت پیش میخواستیم خونه بخریم مامانم نصف طلاهاشو ک با پول خودش بود فروخت 

زندگی مشترکه دیگه یعنی هر دو در کنار هم برای پیشرفت کردن تلاش کنی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

شاید خوده شوهره ب غرورش برمیخوره از زنش پول بگیره عزت نفسش میاد پایین.  و ب حقوق زنش کار نداره و اگر بگیره پس میده  مطمن باش اگه خانوم واسه حقوقش انقدر سخت گیری کنه و به شوهر چیزی از اون حقوق نیاره تو زندگی شوهرش زندگیش  و سیاه میکنه یا نمیزاره کار کنه یا ازش به دادگاه شکایت میکنه  اگه این دستتون تو زندگیشون همچین چیزی ندارن مطمن باش شوهرش عزت نفس بالایی داره و غرورش اجازه نمیده از خانوم پول بگیره 

وای من یه پرونده داشتم سر پول پیاز که یکیشون به اون یکی نداده بود کتک کاری کرده بودن در حد مرگ

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…