2821
2789
عنوان

ترس از بیماری

127 بازدید | 14 پست

سلام خانما خیلی روحیم خراب شد من گلوم مدتی همش خلط داره بعد رفتم اینترنت کلی چیز عجیب غریب نوشته بودن و خیلی روحیم خراب شد چکار کنم خیلی حالم بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه مدت اینطور شدم گریم گرفته 

عزیزم گریه نکن خیلی نگرانی دکتر برو منم ۵سالع دارمش اما ببین کاریم نشده هنوز زندم 

درضمن من ذات الریه دارم که فکر میکنم خلطم برا اونه

ببخشید خلطتون سفیده آخه من جهت حرکتش رو حس میکنم از سمت بالاس خیلی نگرانم 

عزیزم‌ رنگشو نمی‌دونم ببخشید😄 

فقط توی گلوم کامل حسش میکنم و راه نفسمو بعضی وقتا میگیره مخصوصا وقتی دراز میکشم 

من کاملا درکت میکنم چون منم وسواس بیماری داشتم و خییییلی اذیت شدم ،حالا من هر چقدر بگم این خلط مشکلی نیست ذهنت قبول نمیکنه تا خودتو درمان کنی 

عزیزم فقط زودتر درمان کن تا روزهای خوبتو از دست ندی ،من پنج سال از زندگیم با این وسواس نابود شد

🍓✨

ببخشید عزیزم چه دکتری رفتید 

دکتر نرفتم خودم سعی کردم و پیروز شدم 

برای من با علایم یه بیماری سخت شروع شد رفتم دکتر که خیلی ترسوند منو ، بعد با سونوگرافی و آزمایش مشخص شد بیماری سختی نیست فقط یه عفونت ساده ست 

بعد این بیماری دیگه من خوب نشدم هرررر روز دنبال علایم یه بیماری جدید توی بدنم بودم ،یه بار توده ،یه بار سرطان ،یه بار ام اس ، همیشه در حال سرچ بیماری بودم ، چند سال گذشت بعضی وقتا آرومتر میشدم ولی همیشه این وسواس داشتم 

تا شروع کردم به تلاش برای شکستش، پیاده روی کردم ،مدیتیشن شروع کردم ، ارتباطمو با خدا بیشتر کردم ، نماز خوندن شروع کردم ، هررر وقت فکر بیماری می اومد تو ذهنم میگفتم باشه حالا مریض سختی باشه هم من منتظر میمونم علایمم شدید بشه تا برم دکتر ،دیگه سعی میکردم بهش فکر نکنم و پر و بال ندم و اصلااااا دیگه سراغ سرچ گوگل نرفتم

🍓✨

دکتر نرفتم خودم سعی کردم و پیروز شدم  برای من با علایم یه بیماری سخت شروع شد رفتم دکتر که خیلی ...

مرسی از توضیحاتت که وقت گذاشتی گلم دقیقا منم گوگل منو ترسونده توروخدا برام سرنمازات دعا کن عزیزم .