2777
2789
عنوان

تجربه ژل لب

185 بازدید | 13 پست

یک هفتس ژل لب زذم،لب بالام ک کلا مشخص نیس،لب پایینم حس میکنم هنوز ژل داره ولی یجورایی انگاری بی حسه!فشار میدم درد داره..خیلیم کبود شده و هنوزم نرفته کبودیاش.طبیعیه؟

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه برندی زدی.جای مژمین زدی؟ مال من فقط روز اول یذره کبود بود فقط و از روڗ ۴ام دیگ کم کم خابید  ...

برند نورامیس..اره مطمئنه قبل من دوستم زده بود ولی مث من کبودی اینا نداشت

...

بخدا مگه نچرالتون چشه که انقدر خودتونو عذاب میدید منم واقعا به فیلر لب احتیاج دارم ولی همسرم اجازه نمیده میگه نچرال زیبایی به هیچی احتیاج نداری لبام کوچولو غنچه ای😅

طبیعیه... من ۷سال پیش ژویدرم زدم عاااااالی بود ولی ۳سال پیش یدونه زدم ۲ماه بعد کلش پرید 

لبم یه حالت بی حسه مث وقتی که امپول بیحسی زدی و داره بیحسی از بین میره،با اینک امپول بی حسی نزدم.

...
بخدا مگه نچرالتون چشه که انقدر خودتونو عذاب میدید منم واقعا به فیلر لب احتیاج دارم ولی همسرم اجازه ن ...

منم همسرمو به زور راضی کردم😅ولی واقعا درد داشت و ارزشم نداشت،الان فقط نگرانم که چرا اینجور شده

...
برند نورامیس..اره مطمئنه قبل من دوستم زده بود ولی مث من کبودی اینا نداشت

یه پمادی هست برا کبودی دکتر بهم داده بود اسمش یادم نیس ولی گڔونم بود..بازم ز بزن از دکترت بپرس و بگوـچرا همچین شده

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊

من ۵روزه زدم ن کبودی ن ورم هیچی نیست

نمیخام نگرانت کنم ولی کبودی لب و بی حس شدن لب نشونه خوبی نیس حتما با دکترت مشورت کن

دیدن بدون فهمیدن بهشت است پس جهنم جایی هست ک ما میفهمیم..جایی ک بسیار میفهمیم