2777
2789
عنوان

زن ناسازگار

| مشاهده متن کامل بحث + 13097 بازدید | 350 پست
ای خدااااا اینجوری میگی معلومه که تره هم برات خورد نمیکنه  بخدا من اوایل ازدواجم انقدر لج بازی ...

منم هی می‌خوام بگم بهش روم نمیشه 

خیلی احساساتی و مظلوم به نظر میاد اسی

منم خوشم نمیاد از این مدل مردا 

مرد باید جذبه داشته باشه

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
نمیذاره که ادم حرف بزنه سریع یه دعوا دیگه راه میندازه و فحش و توهین میکنه

ببین شوهرمن کوه مشکلاته(اعتیاد و با مادرش یک جا زندگی میکنم و از صد رسید به زیر صفر و پررویی و بد دهنی ش و...) اما رفته بود پیش فامیل مون گفته بود من که هیچیم نیس این زن من چشه

حالا شاید مشکلاتی از نظر شما نیست اما از چشم اون هست

کاربر سال۹۷م

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر واقعا میخوای بیاد طرفت باید مردونه و قوی رفتار کنی

ادما تا یچیزیو با تلاش بدست نیارن قدرشو نمیدوننن

یکم خودتو بکش عقب یکم سرد تر رفتار کن بزار سعی کنه بدستت بیاره و توجه تو جلب کنه 

ایشون به هیچ عنوان طلاق نمیخواد بنظر من تنوع میخواد زندکیش زیادی رواله یکم هیجان میخاد 

توجه زیاد به هر ادمی دلزده اش میکنه

ای خدااااا اینجوری میگی معلومه که تره هم برات خورد نمیکنه  بخدا من اوایل ازدواجم انقدر لج بازی ...

کاش اینم بفهمه والا دارم دیگه روانی میشم

راستی توی خواب هم اینقدر حرف میزنه که شک به روانی بودنشم میکنم

منم هی می‌خوام بگم بهش روم نمیشه  خیلی احساساتی و مظلوم به نظر میاد اسی منم خوشم نمیاد از این ...

دقیقاااا هیچ زنی خوشش نمیاد همه زنا عاشق مردای مغرور و با جذبه میشن 

نه ولی اخه مشکلی و کم و کسری ندارم خدا شاهده آتیش میگیرم وقتی مشکلی ندارم و اینجوری رفتار میکنه

پس تلاشت رو بکن 

خودت تنها مشاوره برو 

خیلی هم پاپیچش نشو . ایشالا مشکلت حل بشه

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
اگر واقعا میخوای بیاد طرفت باید مردونه و قوی رفتار کنی ادما تا یچیزیو با تلاش بدست نیارن قدرشو ...

امتحان میکنم 

حتی پدر و مادرمم از من بیشتر دوسش دارن اما این فقط دنبال دعواس با من

منم هی می‌خوام بگم بهش روم نمیشه  خیلی احساساتی و مظلوم به نظر میاد اسی منم خوشم نمیاد از این ...

اخ گفتی جذبه خواهر جذبه ی من بیشتر از شوهرم بود 

باورت میشه خودم یادش دادم   

بخاطر همین بارها میخواستم ازش جدا بشم اما مثل اسی بخاطر ابروی پدرم سعی کردم درستش کنم رک و پوست کنده تو دعوا بهش میگفتم چیکار کنه 

ای خدا دیگه مغزم واقعا کار نمیکنه الان دوس دارم برم یه کلمه باهاش بحرفم صداشو بشنوم اما اون انگار ...

اگر خودتونم برید مشاوره برای کنترل احساسات و کاهش وابستکی عاطفی تون خیلی موثره ، مردای احساساتی برای خانوما ضعیف بنظر میرسن و جذابیتشون کم کم ازبین میره

ببین شوهرمن کوه مشکلاته(اعتیاد و با مادرش یک جا زندگی میکنم و از صد رسید به زیر صفر و پررویی و بد ده ...

هزار بار گفتم مشکلی دارم بگو میگه نه تو مشکل نداری من خودم مشکل دارم که نمیخوام باهات بمونم

میدونی وقتی یه آدم میفهمه هر کاریم بکنه بازم تو هستی هیچوقت رفتارشو درست نمیکنه یبار که این حرفارو ...

دقیقا 

آقا لطفاً به حرف اینککاربر عمل کن 

باهاش جدی حرف بزن . 

احساسات و دوسداشتن و... رو بذار کنار 

ولی قطعا هر کی بود شما رو حلوا حلوا میکرد 

خدا واسش لقمه بزرگتر از دهنش گرفته 

شااااانس

اخ گفتی جذبه خواهر جذبه ی من بیشتر از شوهرم بود  باورت میشه خودم یادش دادم     بخا ...

یه بار سرش داد زدم کل طایفه اش رو ریخت خونه

من توی مرامم کتک زدن زن نیست یعنی توی خانوادمون نبوده اما این چند باری خواسته حتی دست رو من بلند کنه و من گفتم خجالت بکش و این حرفا تا اروم شده