2777
2789
عنوان

100 میلیون پول میخوام

2438 بازدید | 42 پست
میخوامممم الان دلم 100 میلیون پول خواست قانون جذب کجایی؟؟؟؟ :)))))))) آهای کائنات،آهای کوه و دریا و ... که در خدمت منین من 100 میلیون پول میخوام.
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا چقدر قانعی تو دختر من چند هزار میلیار میخوام وا مگه چی؟؟خوب میخوام اصن دوست دارم بتوچه

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

آقا فردا به من 100 تومن بدن حالا بعدا زیادترشو طلب میکنم الان دلم 100 میلیون تومان پول میخواد میخوام برم خرج کنم حال و روحیم عوض شه
کاینات الان میگن بهت .چشم فردا یا پس فردا به حسابتون واریز میکنیم. ولی با یارانه اشتباه نگیریدا . که همچین خبری نیست . این فقط هدیه از طرف کاینات هست و بس. یارانه اینطوری خوشحالت نمیکنه که ما میکنیم خخخ
همینجوری بگین میخوام شاید فرجی شه تصور کنید صبح بیدار شید ببینید 100 میلیون پول تو حسابتونه فقط هم مال خودتونه فقط باید خرج علایق بشه خرج عشق و حالتون به به