اول ازهمه به رو وقتی خوب شستی وخوب خردکردی بایدبگذاریش داخل قابلمه وروش آب میریزی تاهم سطح به آب بایدباشهدو سه ساعت بپزه ودرش کیپ نشه تاعرق کنه وعرق داخل قابلمه بریزه
بعدش شکرمیریزی در رواین بار بادمکنی بایدبگذاری
تندتند هربیست دقیقه چک کن ببین دم کنی خیس نشه تاعرق داشت بایدیه دم کنی دیگه بگذاری...
این روال راحت تا هفت هشت ساعت ادامه داره (زمانیکه حس کردی سرخ رنگ شده زرشکی خوشگل ودیگه آخرای پخت به یه نصف لیوان آبلیمومیریزی)تا آب به کم بشه وروش حباب درشت ببنده تااولین حباب هاروبست زیرش خاموش میکنی میذاری تاخنک شه بعدشیشه ش میکنی
دوسه تاقلق داره یکی اینکه به خودش عطرداره هیچی نبایدبهش بزنی هل وگلاب و...
دوم در قابلمه س که نبایدعرقش داخل قابلمه بریزه
سوم برای اینکه بفهمی به ت درست یانه ازبعدازرنگ گرفتنش تندتندداخل نلبکی میریزی میذاری تویخچال ببینی سفت یانه
چهارم اون صبرو حوصله س اگریه صبح تاشبم درگیرش بودی مهم نیست بازازصبح فرداش کمی زیرش روشن کنی خراب نمیشه...