2777
2789
عنوان

مربای به😐

425 بازدید | 29 پست

سلام دوستان هرسال مربای به درست میکردم عالی میشد

امسال هم رنگش تیره شد و هم طعمش بد

خیلی شیرین شده و اشتباه کردم بهش گلاب زدم طعم به رو ازبین برده وبد طعم شده

تومربای به گلاب خوب نیست بنظرم

حالا چکارکنم درست بشه شیرینی زیادش و طعم بدش😞

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

ی سوال من مربای به رو هر چقدر درشو میبندم و دم هم میذارم رنگش صورتی و قرمز نمیشه چرا

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سوال من مربای به رو هر چقدر درشو میبندم و دم هم میذارم رنگش صورتی و قرمز نمیشه چرا

خیلی زمان میبره من از ظهری گذاشتم تا هشت شب قشنگ رنگ انداخت برای اینکه تیره نشه باید کف روشو بگیری

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

یا سوزوندی یا شکرشو زیاد زدی،واسه طعم دار شدنش هل و چوب دارچین میزنن،گلاب نشنیدم

آره گلابو سرخود زدم خراب شد مزش

نه نسوخت

یه کم دیگه به بگیر بپز قاطی اش کن هم بوی گلاب کم شه هم شیرینی اش

بدون شکر بپزم دیگه

ظرف مسی میخواد یا حداقل روحی

توی ظرف مسی انجام دادم فکر کنم حدود ۶ ساعتم با شعله خیللللی کم روی گاز بود

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
توی ظرف مسی انجام دادم فکر کنم حدود ۶ ساعتم با شعله خیللللی کم روی گاز بود

خب شاید بهش خوب نبوده