2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشونو... میکنن نمیان خواهر🚶🏻‍♀️منم گذاشتم

میگم این حس ششمی راسته؟اخه وقتی نه اسمتو میدونن نه میدونن جوونی پیری دختری پسری چی هستی چطور میان نظر میدن خیلی برام سوال

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

میگم این حس ششمی راسته؟اخه وقتی نه اسمتو میدونن نه میدونن جوونی پیری دختری پسری چی هستی چطور میان نظ ...

حس شیشم کجا بود این اسمه رمزع واسه پیشگوهای اینجا😂🚶🏻‍♀️

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

ن بابا بیشتر نظریه س

اخه مثلا میگن طرف فکرمه طرف برمیگرده وقتی نمیدونی جریان چیه چطور نظر میدن البته بگما هرجا حس ششمی باشه من میرم میمرسم خخ ولی باز برام سوال بود اخه فقط خدا خبر داره اینده چیه 

حس شیشم کجا بود این اسمه رمزع واسه پیشگوهای اینجا😂🚶🏻‍♀️

خب هرچی پیشگو بالخره باید یچیزی ازت بدونه اون پیشگو ک پیشگویتو کنه نمیدونم والا با عقل جور درنمیاد حالا جن ها خیلی ادعاشون میشه حتی اونام از اینده بی خبرن خب 

خب هرچی پیشگو بالخره باید یچیزی ازت بدونه اون پیشگو ک پیشگویتو کنه نمیدونم والا با عقل جور درنمیاد ح ...

عاشقتم😂میگه جنا خیلی ادعاشون میشع🤣منم نمیدونم دیدم چیزز ازت نمیدونه مثلا میگ تو ذهنت مشخصاتتو بگو ن ب من🤦🏼‍♀️و بعد ب زبون اورده رازشونو اگ بفهمم فک کنم خیلی بدرد بخور باشه

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

عاشقتم😂میگه جنا خیلی ادعاشون میشع🤣منم نمیدونم دیدم چیزز ازت نمیدونه مثلا میگ تو ذهنت مشخصاتتو بگو ...

قلبونت خخ خاهر من از هرکی پرسیدم مشخصات ازم نخاست هنینجوری رو هوا یچیز گفت خخخ

وا 😂🤦🏼‍♀️ همینجا

اره والا منم البته بین خودمون بمونه ها باور میکردم انقد غصم میشد خاهر از بس گیجم خخخخخخخخ ولی الان چش گوشم باز شدهخخخخ