2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاری عادت میکنه اگه خیلی شدید نیست

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

منم دوس دازم ولی هزینه داره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یا اینکه کوچولو کوچولو عادتش بده از پرنده اینا شروع کن 

مثلا مرغ عشق دستی عروس هلندی طوطی کاسکو اینا 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بیخیال شو من یه بار پنج ماه پولتیجیبیمو بچه تر بودم جمع کردم با یکی از دوستام رفتم غایمکی هاسکی خریدم نتیجش این شد که مجبور شدم نصف قیمت بفروشمش به یکی دیگ از دوستام با کلی دعوا و ضرر هروقت رفتم خونه خودم میخرم 😂😂

بنده خدا میترسه😐 بذار شوهر کردی بخر مادرتو اذیت نکن

#مثل_قلی_نباشید           از آگاه شدن مردم حسابی برآشفته شدن و ترسیدن😏  کتاب ۱۲ قرن سکوت از ناصر بنا کننده معروف به پورپیرار و کارنامه اسلام از دکتر عبدالحسین زرین کوب رو بخونید مفیدن             با فحاشی به هرودت تاریخ نویس بزرگ و معتبر جهانی و ویل دورانت،  نمیتونید تاریخ رو عوض کنید😏 اره همه تاریخ نویسا و محققان یونانی، ارمنی، مسیحی، رومی ، مسلمان دروغ گفتن، محققان نی نی سایت به گذشته سفر کردن و تاریخ جدید برامون آوردن😏       امضای قبلیم رو که خوندید؟ نی نی یار گفت حذفش کن، مهم اینه که دیدید! حالا برید دنبال حقیقت و خودتون بخونید نه گوش به فرمان شبکه های بهایی و پیجهای پروژه بگیر اینستا باشید، افرین دخترای خوب😘                                                                                         

جای زندگی حیوانات زیر سقفی که آدم‌ها زیست می‌کنن نیست!

نمی‌دونم چرا بعضی‌ها مطلب به این بداهت رو نمی‌فهمند و مایه‌ی مزاحمت برای حیوان بیچاره و خانواده و همسایه و...می‌شن تا خودشون لذت غیراخلاقی از اسارت حیوان مظلوم ببرن!

اخه حس تنهایی میکنم ی داداش پشت کنکوری دارم حوصلم تو خونه سر میره

منم احساس تنهایی میکنم

با این تفاوت که تو یه داداش داری من همونم ندارم 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
از پرنده میترسم    

خیلی مظلومن اینا کیوت ناز مهربون 🥺🥺