2777
2789
فاصله سنی کم اصلا در توانم نیست دوست ندارم اینجوری.حسابی بزرگ بشه از پس خودش بربیاد بعد شاید.

هر جور فکر میکنی میتونی همونو انجام بده.چون آخرش خودت باید بزرگ کنی هر چقدر کمک کنن بازم شبا دست تنهایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کِی دیگه خوب میشه .یعنی راحت تر میشه

والله هنوز که هنوزه خیلی با هم دعوا میکنن نمونش همین سر شب اینقدر باهم کل کل کردن که آخرش هم من وارد عمل شدم ولی  از این کالسکه ها هستن برا دو قلوها حتما تهیه کن چون کنترل بچه ها موقعی که بیرون کار داری سخته فکر میکنم تا دو سه سال نهایتا خیلی سخت باشه وحداکثر زحمت مال این دو سه سال اوله

والله هنوز که هنوزه خیلی با هم دعوا میکنن نمونش همین سر شب اینقدر باهم کل کل کردن که آخرش هم من وارد ...

آره سختی ک هرچقدر میگزره بیشتر میشه.ولی یعنی روزی ک بگم آخیش حداقل ب موقع میخوابن یا باهم بازی کنن دل درد تموم بشه

میدونی باید توجه به بچه بزرگه خیلی بیشتر باشه من دخترم را از پوشک گرفتم قبل زایمان دومم ولی اون به تقلید از برادرش باز ارادی جیش میکرد جفتشون را با هم پوشک میکردم ولی خدارا شکر دخترم خیلی توانمند بار اومد چون خیلی مسئولیت بهش دادم اعتماد به نفسش خیلی بالا رفته و هیچ کاری نیست که انجام نده و توش موفق نباشه ولی فک میکنم پسرم به خاطر تحکم و زور گویی دخترم کمتر این صفات را داشته باشه مثلا تو بازیهاشون حرف حرف دخترم بود رییس همیشه دخترم بود تو پارک همش مواظب پسرم بود بهش امر و نهی میکرد و همین باعث شده پسرم نسبت به خواهرش یه ذره نقاط قوت کمتری داشته باشه ولی کلا جفتشون هم بازی بودن باهم

میدونی باید توجه به بچه بزرگه خیلی بیشتر باشه من دخترم را از پوشک گرفتم قبل زایمان دومم ولی اون به ت ...

بیشتر به اون توجه میکنم.ولی شبا چون عادت داشت پیشم بخوابه الان خیلی اذیت میکنه

میگم به چهار دست و پا بیفته شاید بازی کنن بهتر بشه

خیلی باید حواست بهشون باشه بچه بزرگه توانمندتره و البته هنوز زیاد نمیفهمه مثلا ممکنه هولش بده یا تو بازی بهش آسیب بزنه همش باید چهار چشمی مواظبش باشی

مگه جدا میخابه اجازه بده پیشت بخابه خوب خیلی غصه میخورن

نه .پیش همیم.ولی چون دومی رو بغل میکنم یا رو پا میندازم وسایلشم دور و برم میزارم دیگه مجبوره بافاصله باشه از من.