2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد

227 بازدید | 24 پست

دوساله ازدواج کردم شرایط مالی داشتن بچه هم دارم خودم24همسرم 34 سالشه

از همون اول ازدواج جلوگیری نکردم به امید بچه دار شدن همه آزمایش های مربوط به خودمم رفتم مشکلی نداشتم چون سابقه نازایی تو خانواده ام و خانواده همسرم داشتم گفتم بهتره من که دام میخواد و حوصله اش و دارم بچه بیارم ولی هنوز که هنوز چشم انتظارم و بلاتکلیف شوهرم که راضی بشه بره دکتر 

تر خدا دعا کنید واقعا از اینکه بازی کردن بچه هارو با شوهرم ببینم ولی خودم بشینم منتظر راضی شدن همسرم باشم دارم دیوونه میشم

من هم ۲ ساله در اقدامم

و هر ماه دست از پا دراز تر پریود کثافت میاد!

گندش بزنن!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا همسرت ازمایش نرفته دارو استفاده نکن

خواهر منم همینکار کرد چند سال امپول و دارو و عکس رنگی رحم و هزار کار کرد اخر بار معلوم شد شوهرش واریکوسل داره و تمام داروها به جز عوارض چیزی نداشت

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

إن شاءللّٰه صاحب فرزندان سالم و صالح و مصلح و خوشگل بشید 😍🤤❤️

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

شوهر منم نمیرفت ازمایش بده.خودم رفتم ازمایشگاه کارهاشو انجام دادم براش ظرف گرفتم اوردم خونه.نمونه رو که گرفتیم سریع رسوندم ازمایشگاه.

شوهرم به این شرط راضی شد ازمایش بده.

شما هم این کارو بکن.

دکتر رفتی چی گفته چی داده

من مامانم زنگ زد دامادمون رو راضی کرد تو هم بگو مامانت زنگ بزنه یا خودت دعوا کن قهر کن مجبور بشه بره ازمایش بده 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم