2777
2789
سوال بپرس 

میدونه کارش ناراحت میکنه خیلی؟ (به یکی میچسبه و حرف میزنه)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بفرمایید

پوسعت سفیده چشای نسبتا درشتی داری موهات نسبتا روشنه حس میکنم متاهلی اگه متاهل نیستی حتما رو مسیر ازدواجی قرار میگیری تقریبا حس عرور و داری اما مهربونی دلسوزی منتظر خبری هستی ک بهش میرسی 

باها برخورد کن و قانعش کن 

پس نمیدونه 😶

عجب مهم نیست وقتی به یکی دیگه آویزون بشم میفهمه 😁

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
شوهرم منو دوس داره؟؟ کلا در موردم چی حس میکنی چجور فردیم ؟

بله دوست داره حس میکنم مهربونی اما زبر و زرنگی اما شوهرت بهت کم محلی کنه تمام خودتو براش میزاری تا توجه کنه اما بعدش میاد سمتت چون قدرتو میدونه شوهرتون بخاطر کارش فکرش مشغول میشه 

بله دوسش داره ابولفضل میاد سمت محدثه آشتی دارن توکل کن ب خدا تا اخر هفته 

سلام عزیزم امکانش هست به منم بگی ؟؟

کسی که مدنظرمه احساسی به من داره چی میشه ته این رابطه الان کلا باهاش صحبتم نمیکنم 

کی پول کاری که میخوام جور میشه کلا چطور میشه برام این کار

چقد درست بود پیام قبلم ؟ ۳ وعده اینده

اولش خیلی درسته دومیشم میتونه درست باشه ولی هنو ازدواج نکردم  

منظورم بعد ازدواجه که همسرم منو دوس داره ؟!

واینکه پرسیدم کی بچه دار میشمو میخواستم بدونم شما میتونید حدس بزنید من ازدواج نکردم یا نع !

ولی انگار شک داشتین در سوالام😁💜حلالم کنیدا فقط قصدم امتحان بود 🙏💜🍃