2777
2789
عنوان

دلم تنگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 23 پست
برو بابا کاملا بچه ای بعد که ازدواج کردی میفمی یک درصد ادن دلتنمی تو را نداشته الان دقیقا کله ت باد ...

کلم باد نداره ولی شما ها موقع دعوا هاتون می‌ایبن نی نی سایت موقع عشق و حالتون که نمیایین بعدم یادتون نمیاد برا اینکه همون بگیرتون ختم برمیداشتین 

میدونی چیه کلا آدما هر چی رو دارن دیگه قدر نمیدونن 

و تو ازدواجم ازدواج غلط دارم و درست با انتخاب غلط به.... خوردن میفتی با انتخاب درست هر روز خوشگل تر و با اعتماد به نفس ار میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلم باد نداره ولی شما ها موقع دعوا هاتون می‌ایبن نی نی سایت موقع عشق و حالتون که نمیایین بعدم یادتون ...

ما ختم برنداشتیم شما برداشتی که الان داری غش میزنی براش و پر دلش هم خبر نداره حتما لللن تو بغل یکی دیگه ست😆 اوه حالا بزار بهش برسی بعد خوشگل شو من شوهرمم را به یک موی امثال عقش تو که محلت نمیزارن نمیفروشم😁گوه هم تو با اون دلتنگیت نوش جات کردی اینقدر بکش تا جوونت دراد و بهش نرسی

ما ختم برنداشتیم شما برداشتی که الان داری غش میزنی براش و پر دلش هم خبر نداره حتما لللن تو بغل یکی د ...

عشقم نیست اولا دوما خواستگارمه 

هر چی برای من آرزو کردی دو برابرش برای خودت عزیزم ❤️

کلم باد نداره ولی شما ها موقع دعوا هاتون می‌ایبن نی نی سایت موقع عشق و حالتون که نمیایین بعدم یادتون ...

ول کن این ادمارو

وقتی خوشن  شوهر خوبه وقتی بحث میکنن و دعوا میشه میان بای عقده گشایی و میگن ما که شوهر کردیم کجا و گفتیم تنها بمون لذت ببر خوب  ادم نا حسابی نیازهاشو ادم چی کنه  حرف این ادماو گوش نکن اینجا خاله زنکبازیه عقده کشایی و این از مادرشوهر اون از جاری  یا خودکشی و پسره تنهاش گذاشته این چیزارو میگن پر انرزی منفی

موقع دوستی فکرشون پی ..هست فک ر میکنن دیگه این ادم عاشق پیشست بعد سو استفده ورت کردنشون تو زباله دانی  میان میگن پسرا فلان بیسار عشق دروغه و از این حرفا

ازدواج کن ولی با ادم درستش معیارهاتو معیار های ازدواج و انتخاب مناسب رو لطفا یاد بگیر و درست تحقیق کن انتخاب درست کن قبل ازدواج خیلی دقت کن تا بعد ازدواج  اسوده باشی معیارهای انتخاب درست رو لطفا برو اموزش ببین سرسری نگیر ادما ممکنه دروغ بگن فریب بدن بعد ازدواج کاری ازت برنمیاد.

خوشبخت باشی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم