2777
2789
عنوان

بعد از ۶ سال

179 بازدید | 8 پست

دیدمش ولی با این تفاوت که نه من دیگ اون بودم نه اون اون 

هر دومون بیست رو کرده بودیم تو دست من دیگ حلقه ای که اون داده بود نبود ولی تو دست اون بود 

با این تفاوت که صداش نکردم جونم با این تفاوت که تنها کلمه ای ک گفت این بود پسرت زیادی شبیه بهته 

با این تفاوت که عشق ما دفن شده تو قلب هامون 🖤

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس کی باعث شد رابطتون تموم بشه ؟    

پدرم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

پدرم

منم ترس همین روز رو دارم هیچ کس راضی به ازدواجمون نیس 

ای کاش یه جوری با یه طریقی راضیش میکردین 

ولی الانم دیگ غصه نخور اتفاقی که افتاده و دیگ هیچ وقت نمیشه کاریش کرد   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

منم ترس همین روز رو دارم هیچ کس راضی به ازدواجمون نیس  ای کاش یه جوری با یه طریقی راضیش میکردی ...

هر جور شده اگر از پارتنرت مطمنی باهاش بمون شاید اگر من چند سال پیش باهاش فرار میکردم الان وضعیتم اینجوری نبود 

پدرم راضی نمیشد. جوری که آخرش اجبارم کرد به یک اذداوج اجباری با تهدید 

اسی بعد رسیدن خبری نیستا گفته باشم یا خیانت میبینی یا انقد دعوا میکنید زده شید نمیگم سخت نبوده حست ...

منک نمی‌خوام بهش برسم اون یک فرده که که تو زندگیم تموم شده مثل بقیه ولی تو ذهنم تو قلبم ادامه داره