منم میخواستم امتحانت کنم اگر میگفتی دوست داره مچتو میگرفتم😂
🤣
دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
سجاد اصلا طلا دوس نداره چون گرونه، ته تهش به نقره نظر داشته باشه
یکی رو دوس داری ولی انگار از ایندت باهاش نگرانی.ولی بهش میرسی.روحیت خیلی لطیفه و زودرنج. بیخیال باب ...
به نظرت هیچ باهاش بهتر میشم برم؟ میخوام برم یه بار برای همیشه از ریشه مشکلو حل کنم 😶
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️