2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

45 بازدید | 8 پست

سلام. من شش ساله جایی کار می کنم. حقوق خوب نمی ده. هی تیکه تیکه می ده. بیمه ام نداره.می خوام از اونجا بیام بیرون بهشم گفتم. ولی گفت نخیر نمیشه. حالا یه کاری جور شده واسم که حقوقش و جاش خیلی بهتره بیمه ام داره. از یه هفته دیگه می خوام برم اونجا. بهش گفتم میخوام برم. ولی گفت نیرو ندارم. حتی نیرو ام بگیرم  نمی ذارم بری و..... دوباره پیام دادم می خوام برم بعد از چند تا چت و اینا گفت به هیچ وجه نمیشه. اگه ام دیگه نرم همش میخواد زنگ بزنه و بگه بیا.چی کار کنم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقوقتو که داد ، دیگه نرو و بلاکش کن ، چه اهمیتی داره که راضی باشه یانه

اووو حالا حالاها حقوق نمی ده. هی میگه ندارم. باید صد بار بگم. از طرفی کار جدید هم باید از یه هفته دیگه برم. 

اووو حالا حالاها حقوق نمی ده. هی میگه ندارم. باید صد بار بگم. از طرفی کار جدید هم باید از یه هفته دی ...

یه بهونه دیگه بیار ، بگو مادرم ،یا خواهرم میخواد عمل کنه حقوق این ماهو زودتر میخوام ، یا گوشیم خرابه میخوام گوشی بگیرم .‌چه ادمایی پیدا میشن خدایی😑

یه بهونه دیگه بیار ، بگو مادرم ،یا خواهرم میخواد عمل کنه حقوق این ماهو زودتر میخوام ، یا گوشیم خرابه ...

آره گفتم مامانم مریضه نمی تونم بیام. می گه به هیچ وجه نمیشه نیای. ربطی نداره به سر کار اومدن