2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

45 بازدید | 8 پست

سلام. من شش ساله جایی کار می کنم. حقوق خوب نمی ده. هی تیکه تیکه می ده. بیمه ام نداره.می خوام از اونجا بیام بیرون بهشم گفتم. ولی گفت نخیر نمیشه. حالا یه کاری جور شده واسم که حقوقش و جاش خیلی بهتره بیمه ام داره. از یه هفته دیگه می خوام برم اونجا. بهش گفتم میخوام برم. ولی گفت نیرو ندارم. حتی نیرو ام بگیرم  نمی ذارم بری و..... دوباره پیام دادم می خوام برم بعد از چند تا چت و اینا گفت به هیچ وجه نمیشه. اگه ام دیگه نرم همش میخواد زنگ بزنه و بگه بیا.چی کار کنم؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حقوقتو که داد ، دیگه نرو و بلاکش کن ، چه اهمیتی داره که راضی باشه یانه

اووو حالا حالاها حقوق نمی ده. هی میگه ندارم. باید صد بار بگم. از طرفی کار جدید هم باید از یه هفته دیگه برم. 

اووو حالا حالاها حقوق نمی ده. هی میگه ندارم. باید صد بار بگم. از طرفی کار جدید هم باید از یه هفته دی ...

یه بهونه دیگه بیار ، بگو مادرم ،یا خواهرم میخواد عمل کنه حقوق این ماهو زودتر میخوام ، یا گوشیم خرابه میخوام گوشی بگیرم .‌چه ادمایی پیدا میشن خدایی😑

یه بهونه دیگه بیار ، بگو مادرم ،یا خواهرم میخواد عمل کنه حقوق این ماهو زودتر میخوام ، یا گوشیم خرابه ...

آره گفتم مامانم مریضه نمی تونم بیام. می گه به هیچ وجه نمیشه نیای. ربطی نداره به سر کار اومدن