negawrm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 414 عنوان قهر 156 بازدید | 17 پست از دیروز ظهر تا الان با نامزدم قهریمنه زنگ زدهنه پیام دادههیچی..و اینکه تقصیر اون بوده نه من تا حالا اینقدر قهرمون طول نکشیده بودخیلی حالم بده همش ب فکریم دلم تنگه چیکار کنم.. 1402/08/14 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشاورما عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 47 سلام دوست عزیزبه مشاوره نیاز دارید؟همین الان می تونید 1 ساعت رایگان مشاوره بگیرید و برای همیشه مشکلتون رو حل کنید!مشاوره خانواده ، ازدواج ، تحصیلی ، اقتصادی ، مهاجرت و...https://divar.ir/services/JscWw
ابروقاجاری۲۲ عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 3315 بزار دلش تنگ شه بهش زمان بده اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
emmetttt عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 497 مورد مشابه برام پیش اومده ک بعد دوروز نامزدم بخمزنگزد چرا زنگنزدی بهماصنخبر نداشت من قهرم😐😐
مبیناخانومشم عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 156 سعی کن این مدت رو با اهنگ و رقص بگذرونی و اول بهش پیام ندهتوی زندگی کشترک این دعواها و قهر ها هست همه ی ما تجربش کردیم منتاها باید مدیریت کنیم بعد از اینکه نامزدت بهت پیام داد یا حضوری اومد و عذر خواهی کرد بهش بگو عذرخواهیشو میپذیری و بعد از احساسی که داشتی بهش توضیح بده
negawrm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 414 مورد مشابه برام پیش اومده ک بعد دوروز نامزدم بخمزنگزد چرا زنگنزدی بهماصنخبر نداشت من قهرم ... آخه همیشه زنگ میزد بهممممم محال بود بیشتر از 3 ساعت بشه زنگ نزنه
بردیاجونیم عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3911 اون اصن قهر نیس😂کار پیش اومده براش .زنگت میزنه خودش.وقتس میگی مقصره پس بهتره بذاری خودش منت بکشه
negawrm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 414 اون اصن قهر نیس😂کار پیش اومده براش .زنگت میزنه خودش.وقتس میگی مقصره پس بهتره بذاری خودش منت بکشه نه اونم قهرهآخه شبم پیام شب بخیر ندادبعد آنلاین میشه ولی اصلا انگار نه انگار
negawrm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 414 سعی کن این مدت رو با اهنگ و رقص بگذرونی و اول بهش پیام نده توی زندگی کشترک این دعواها و قهر ... هوووعف هی میخوام هواس خودم پرت کنم ولی باز ذهنم میره سمتش
مبیناخانومشم عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 156 هوووعف هی میخوام هواس خودم پرت کنم ولی باز ذهنم میره سمتش طبیعیه خب آدمی دیگه ولی بنظرم پاشو یه حرکتی بزن اصلا کمد لباساتو بریز بیرون دوباره بچین پاشو خونه رو جارو برقی بکش یا هرچیز دیگه ای
بردیاجونیم عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 3911 نه اونم قهره آخه شبم پیام شب بخیر نداد بعد آنلاین میشه ولی اصلا انگار نه انگار سعی کن بی محلی کنی .متوجع اشتباهش بشه
negawrm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 414 طبیعیه خب آدمی دیگه ولی بنظرم پاشو یه حرکتی بزن اصلا کمد لباساتو بریز بیرون دوباره بچین پاشو ... باشه عزیز🙂🌹
negawrm مدیر استارتر عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 414 سعی کن بی محلی کنی .متوجع اشتباهش بشه هوووم باشهخدا کنه دلم طاقت بیاره زنگش نزنم