2777
2789
دو روزه دارم گریه می کنم هنوز جواب آزمایش ندادن فکر سقط لرزه به جونم میندازه

عزیزم پستای قبلتو نگاه کردم 

ریسک سندروم داونت مثبت بوده 

ولی خیلیا بودن با ان تی پنج و شیشم امینو شون مشکلی نداشته 

نگران نباش 

سن خودت و همسرت بالاس؟

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این امینوسنتز جدیدا مد شده پول بحورن از ادمو مطمعن باش جوابش وقتی میاد میبینی هیچ مشکلی نبوده .فک کن ...

نمیدونم فقط سالم باشه بیچاره شوهرم آروم قرار نداره . یه هفته هست شب روزم شده گریه

سقط نشده . آزمایش آمینوسنتز انجام دادم معلوم نی قرار ه چی به سرم بیاد.  

چرا؟؟

سونوش ریسک داشت یا ازمایش خون؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

نمیدونم فقط سالم باشه بیچاره شوهرم آروم قرار نداره . یه هفته هست شب روزم شده گریه

اونقدرررر زیادن ا نایی ک ریسک سندرومشون بالا ولی امینوسالم بوده ک حد نداره ....همین نی نی سایتو بخون انقد زیادن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
۳۲

فقط میگم نگران نباش 

ان تی من ۱/۹۰بود ازمایش سلفری دادم خدارو شکر مشکلی نبود 

ولی خیلیا تو همین سایت گفتن ازمایش غربالگری مون ریسک سندروم داون مثبت بوده و ان تی اینقد بالا بوده ک اصلا امیدی نداشتیم ولی امینوشون مشکلی نداشت و نی نی شون سالم بوده 

هزینه امینو سنتز چقد شد گلم؟

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
فقط میگم نگران نباش  ان تی من ۱/۹۰بود ازمایش سلفری دادم خدارو شکر مشکلی نبود  ولی خیلیا ...

۱۵00دکتر برا نمونه گیری گرفت 7500هم آزمایشگاه کلا 10تومان اینا شد با لوازم و مشاوره

کسی بوده آزمایش آمینوسنتز انجام داده باشه؟ امکانش هست بچه سالم باشه؟

اصلا ۹۰ درصدشون سالمن گلم.

نمونه ش بچه ی دوستم.

یه نمونه دیگه ش خودم که البته همسرم راضی به آمنیوسنتز نشد غربالگری ۲رفتم. دختر نانازم الان داره چایی میل میکنه🤭

حیف اون روزای پر از اشک و آه من.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!