2777
2789
عنوان

تو عقدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 45 پست
آره عزیزم ۱۶ سالم بود همش میگم کاش ۲۰ به بعد بچه دار میشدم توام شاید اگه نگه میداشتی پشیمون میشدی

انشالله خدا واست بچتو نگه داره 

اینطوری نگو الان من عذاب وجدان گرفتم خیلی بده خیلی

کار خوبه خدا درست کنه ...❤️🌸
اگه نگه میداشتی باید بچتو خونه بابات به دنیا میاوردی و بزرگش میکردی آدم سختشه خب

اونکه آره من اگه بابام می‌فهمید از خونه منو بیرون می‌کرد 

فقط خودم و شوهرم و خواهرش میدونیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدا واست بچتو نگه داره  اینطوری نگو الان من عذاب وجدان گرفتم خیلی بده خیلی

مرسی عزیزم

ببین اون هنوز قلب نداشته اگه قلب داشت خیلی بدتر بود

مطمئن باش خدا به وقتش یه نی نی خوشگل بهت میده

کاربر قدیمیم
اونکه آره من اگه بابام می‌فهمید از خونه منو بیرون می‌کرد  فقط خودم و شوهرم و خواهرش میدونیم

خب دیگه بدتر🥺🥺 پس چجوری میخواستی نگهش داری عزیزدلم

ببین احساسی تصمیم نگیر هیچوقت

کاربر قدیمیم
مرسی عزیزم ببین اون هنوز قلب نداشته اگه قلب داشت خیلی بدتر بود مطمئن باش خدا به وقتش یه نی نی خوشگ ...

ممنون از دعای قشنگت گلم

همین که قلب نداشت وگرنه دووم نمیاوردم 

انشالله که خدا منو ببخشه از کارم خیلی پشیمونم

خب دیگه بدتر🥺🥺 پس چجوری میخواستی نگهش داری عزیزدلم ببین احساسی تصمیم نگیر هیچوقت

آره واقعا 

حرف درسته من خیلی احساسیم 

بخاطر احساسی بودنم خیلی ضربه میخورم 

ممنون از دعای قشنگت گلم همین که قلب نداشت وگرنه دووم نمیاوردم  انشالله که خدا منو ببخشه از کا ...

فدات عشقم

حتما حکمتی توش بوده ک راضی شدی به اون کار اصلا عذاب وجدان نداشته باش شاید صلاحت بوده

آدم باید اول بره زیر یه سقف بعد بچه بیاره ک طرفشو قشنگ بشناسه بعد بچه دار بشه

کاربر قدیمیم
آره واقعا  حرف درسته من خیلی احساسیم  بخاطر احساسی بودنم خیلی ضربه میخورم

اوهوم🥺

نباید احساسی تصمیم گرفت من احساسی تصمیم گرفتم سقط نکردم ناشکری نمیکنما خداروشکر ک پسرمو دارم ولی خب نه جهیزیه درست حسابی گرفتن برام نه عروسی نه هیچی

بعد تازه وقتی اومدم زیر یه سقف شوهرمو شناختم مجبورم تو یه ساختمون کوچیک با مادرشوهرم زندگی کنم فقط بخاطر بچم

کاربر قدیمیم
یعنی منو میبخشه  بخدا همش از همین میترسم که خدا بخواد ازم انتقام بگیره سعیمو میکنم همش ازش آ ...

نه مگه خدا اهل انتقامه؟ خدا ارحم اراحمینه  توبه کن و با شادی به زندگیت برس

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
فدات عشقم حتما حکمتی توش بوده ک راضی شدی به اون کار اصلا عذاب وجدان نداشته باش شاید صلاحت بوده آدم ...

سلامت باشی قشنگم 

حق با شماست شاید حکمتی بوده 

اوهوم🥺 نباید احساسی تصمیم گرفت من احساسی تصمیم گرفتم سقط نکردم ناشکری نمیکنما خداروشکر ک پسرمو دار ...

خدا بچتو برات حفظش کنه 

انشالله که بتونین خونه بخرین و تو خونه خودت زندگی کنی 

وا شوهرت بوده غریبه ک نبوده

آره ولی تو خانواده ما بد میدونن 

کاش خدا بچمو دو ماه دیگه بهم میداد اون موقع دیگه نمینداختمش شوهرمم میتونست عروسی بگیره

آره ولی تو خانواده ما بد میدونن  کاش خدا بچمو دو ماه دیگه بهم میداد اون موقع دیگه نمینداختمش ش ...

اره خانواده ماام بدمیدونن ولی شوهرت بوده کاریه ک شده.منم مامانم میگف تو عقد حامله شی سیسمونی خبری نیس..مراقب باش😂😒