2777
2789
عنوان

بیاید غیبت کنیم🙄

66 بازدید | 6 پست

دلم از زندگی گرفته ازخودم از  شوهرم از خانوادش از خانواده خودم حس بدبختی دارم کاش قدر این همه عشقی رو که بهش داشتم میدونست کاش دلمو نمیشکست کاش با حرفاش تو قلبم خنجر نمیزد واقعا خستم کاش دوسش نداشتم اابته حسم نسبت به قبل خیلی کمتر شده ولی بازم بهش حس دارم خداکنه زودتر ازش سرد شم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخوای ازش سرد بشی مگه میخوای جدا شی

میخوام دیگه از بی حسی اون اذیت نشم وقتی میبینم من دوسش دارم ولی اون به من بی توجهه گریم میگیره

میخوام دیگه از بی حسی اون اذیت نشم وقتی میبینم من دوسش دارم ولی اون به من بی توجهه گریم میگیره

همه مردا همینن منم بعضی وقتا مودی بودنم میگیره حساس میشم ولی وقتی با خانمای دیگه هم حرف میزنم میبینم وضعیت اونا هم مث منه پس حساس نمیشم سعی کن بیخیال بشی زیاد هم بهش توجه نکن که انتظارت ازش بیاد پایین 

همه مردا همینن منم بعضی وقتا مودی بودنم میگیره حساس میشم ولی وقتی با خانمای دیگه هم حرف میزنم میبینم ...

پس این همه ادم خوشبخت که شوهرشون قربون صدقشون میرن چطوره به خدا بهترین اندامو دارم قیافم نمیگم عالیه ولی خوبه خوب لباس میپوشم نمیدونم دردش چیه 

پس این همه ادم خوشبخت که شوهرشون قربون صدقشون میرن چطوره به خدا بهترین اندامو دارم قیافم نمیگم عالیه ...

میگن باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن من اینو خیلی دیدم یکی از دوستام شوهرش مث بچه اش باهاش رفتار میکرد اینم هی زخم زبون میزد به شوهرش بهش گفتم حرفایی که تو به شوهرت میگی و من میگفتم الان سه طلاقم میکرد با شوخی گفتم سفره دلش باز شد از شوهرش یه چیزایی گف که گفتم شوهر من پیش اون فرشته اس