2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من دوسال هس میدم شایدم بیشتر

چند شیشه میدین؟ یک بار در سال؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکتر واسه دخترم نوشته ولی اینقد که غلیظه دخترم حالش به هم میخوره 

خیلی عالیه سعی کنید بدین بخوره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا شروع کردم به دادن نصفشو دادم مریض شد فعلا قطع کردم 

من دوران سرماخوردگی هم دادم اما میخوام بدونم سالی چند بار میشه داد؟

من اکثرا پاییز و زمستون یه ماه درمیون میدم.ولی دکتر چیزی نگف ک مثلا سالی چن تا شیشه

پسر من میخوره الان شیشه دوم خیلی خیلی اشتها داره گفتم یک ماه قطع کنم دوباره بدم

ایمیونس برااشتها نیس.برا تقویت سیستم ایمنی هس.اره منم همیشه پشت سرهم نمیدم.

میدونم ولی هروقت پسرم میخوره قشنگ تو اون تایم همش گرسنه میشه خودش هم اضافه وزن داره من اذیت میشم

میدونم ولی هروقت پسرم میخوره قشنگ تو اون تایم همش گرسنه میشه خودش هم اضافه وزن داره من اذیت میشم

من فقد وقتایی میبینم ضعیفه یا احتمال سرماخوردگیش یا مریضی هس میدم.همون ی شیشه هم هرروز نمیدم

من فقد وقتایی میبینم ضعیفه یا احتمال سرماخوردگیش یا مریضی هس میدم.همون ی شیشه هم هرروز نمیدم

پسر من پارسال پیش دبستانی میرفت دایم مریض بود بعد دکتر براش نوشت پارسال زمستون دادم خوب بود براش امسال کلاس اول از شهریور دادم بهش الان شیشه دوم امروز وزنش کردم دیدم یک مقدار وزنش اضافه شده دایم هم میگه گرسنه ام هست گفتم فعلا قطعش کنم