2777
2789
عنوان

چی میشه یه حس ششمی هم واسه من بیاد 🙏🙏💎؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیم درست میشه یا جدا میشیم ؟

باشوهرت خوب باش.مهربون باش بکشونش سمت خودت نزاربیشتر ازاین بره پیش خانوادش.خواستین برین خونه مامانش دوتاتون برین اصلا عادتش نده به تنهایی جایی رفتن.مخصوصا خونه مامانش

باشوهرت خوب باش.مهربون باش بکشونش سمت خودت نزاربیشتر ازاین بره پیش خانوادش.خواستین برین خونه مامانش ...

فعلا که ۱۵ روزه من خونه پدرم هستم ،شوهرم به شدت طرفدارشون هست و متاسفانه نمیفهمه که دارن گند میزنن به زندگیمون،از نظرش خدا هستن

فعلا که ۱۵ روزه من خونه پدرم هستم ،شوهرم به شدت طرفدارشون هست و متاسفانه نمیفهمه که دارن گند میزنن ب ...

بهش یجوری نشون بده که خانوادش دارن زندگیشونو ازهم میپاشن.ثابت کن که توتااخر باید کنارش باشی همدم باشی براش نه مامانش و خواهراش.ی ریش سفید پادرمیونی کنه.یا مانع دخالت بقیه بشین و مشکلتون رو خودتون حل کنید.منتظر بقیع نباشید

بهش یجوری نشون بده که خانوادش دارن زندگیشونو ازهم میپاشن.ثابت کن که توتااخر باید کنارش باشی همدم باش ...

نمیفهمه داره دیوونم میکنه ،اصلا متوجه نیست هر کسی زندگی خودش رو داره مسایل خصوصی زندگیمون رو هم میره میگه

اگه برخوردش باتو فرق داره مثل بقیه نگات نمیکنه رفتارش.. ینی ی حسی داره که اون حس توسط ینفرتون باید ب ...

خوب وقتی نمیشه چی 😂😂😂😂 نگاه که میکنه هر زگاهي که منو می بینه میشناسه و نگاه میکنه و بروز نمیده که منو ميشناسه 😂😂 حالا تو حس ششم داری نظرت چیه حست چیه ؟ چون من نسبت بهش تردید دارم 😂تا خودش چیزی نگه

خوب وقتی نمیشه چی 😂😂😂😂 نگاه که میکنه هر زگاهي که منو می بینه میشناسه و نگاه میکنه و بروز نمیده ک ...

میگم دیگ😕بهت نگاه میکنه بعضی وقتابهت فکرمیکنه.تااا دفعه دیگه میبینت از یاد میبرتت باید بیشتر جلوچشمش باشی