2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 31 پست

منم حساسم ولی خب ظرفام لول بندیه 

یه سری خیلی خاصن ۶ نفره هستن برای مهمانهای خیلییی خاص 

یه سری معمولی ۲۴ نفره برای تعداد زیاد 

یه سری ۶ نفره برای مهمانهای خودمونی 

یه سری هم استفاده روزمره خودمون ک اونا بشکنه هم مهم نیستن

البته یادم نمیاد ظرفی شکسته باشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب من از هرچیزی دم دستی خریدم ک اگ شکست ناراحت نباشم خداروشکر ار وسایلایی ک روشون حساسم چیزی استفاده نمیکنم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اهل بروجردم عزیزم ولی تو شهر ما هر فامیل و طایفه ای رسمای خودشونو دارن واسه همین همه شبیه هم نیستن

چندوقت پیش یه کاربر اقا تاپیک زده بود   کرد    بود و میپرسید هزینه جهیزیه چقدره و میگفت باید برای نامزدش بخره تا بتونه برن سرزندگیشون میگفت رسم پسر بگیره

مهریه تون چیه ؟ دقیق بگو لطفاً عرف رو بگو نه برای دخترهای پولدار یا سطح پایین

مثلا تهران ۱۱۰ تا سکه الان عرفه  و اگر یکی مثقال طلا و دونگ خونه  اضافه کنه میگیم پولداره    

پس مهریه عرف طایفه خودتون  رو بگو ؟

راسش برام ذره ای اهمیت نداره

شاید چون توخونمون شکسته و کسی ناراحت نبوده 

یا فورا یکی دیگ خریدیم ،براهمین اینطورم

ولی عقد ک بودم پیش شوهرم ی ظرف اجیل خوری تکه ای جداشد

شوهرم حرص میخورد

وای ب زندگی بااین شوهر

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

چندوقت پیش یه کاربر اقا تاپیک زده بود   کرد    بود و میپرسید هزینه جهیزیه چقدره ...

عرفمون الان که سکه گرون شده ۱۱۴ تاست

بیشترم میزنن بعضیا ولی کمتر از ۱۱۴ ندیدم

جهیزیه و عروسی هم با پسره 

{ خانم هستم }
عرفمون الان که سکه گرون شده ۱۱۴ تاست بیشترم میزنن بعضیا ولی کمتر از ۱۱۴ ندیدم جهیزیه و عروسی هم با ...

فقط میتونم بگم زنده باد به طایفه غیورتون

هم مهریه هم جهیزیه  درود به شرفتون

مرسی عزیزم تو قانون هم خرید جهیزیه به عهده مرده الکی تو جامعه انداختنش گردن خانما

اخه خبلی سخته  راضی کردن مردا

اینکه تو خیالشون منتظر ساید خارجی و مبل ۱۰۰ میلیونی و فرش دستبافت و لوازم برقی  و ظروف خارجی ان 

بعد از این طرف مادر دختر از ترس زخم زبون نمیدونه با جیب خالی کدومو بگیره

یه چند تا از فامیلی هاتون رو بگو لااقل اودن برای دخترم سرم کلاه نره بفهمم جهیزیه رسم ندارن دختر بدم

شریفی و قیصری برای طایفه شما نبودن؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز