2777
2789
عنوان

شالازیون چشم

113 بازدید | 7 پست

سلام 

اگه کسی تاحالا شالازیون چشم داشته لطفا منو راهنمایی کنه♥️ 

من از تقویت کننده مژه سریتا استفاده کردم تازگی علیرغم اینکه مژه هام بلند بود ولی بخاطر اینکه خیلی تعریفشو شنیده بودم و میخواستم مژه هام پرپشت تر بشه، تازگی استفاده کرده بودم و بعد اون یکی از چشمام شالازیون زد و سه هفتست حدودا که اینطوریه، حالا نمیدونم بخاطر اون تقویت کننده مژه باشه ولی اولین بارمه که اینطوری میشه پس احتمالا از اون باشه، الان یه برامدگی الان رو پلک یکی از چشمام هست، من رفتم پیش متخصص چشم و پماد بهم داد ولی گفت بعیده که خوب بشه و اگه خوب نشه با جراحی برش میدارن.. اگه کسی تجربه ای از جراحیش داره یا اینکه اگه بدون جراحی هم خوب شده لطفا بگه

بدون جراحي هم خوب ميشه ولي زمان ميبره

اره منکه الان نمیخوام جراحی کنم چون تازه از چندروز پیش دارم پماد میزنم و حوله گرم هم بعضی وقتا میذارم، حدودا چقدر طول میکشه تا بهتر بشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين خواهرم جراحي كرد همسرم همين كاراي شما رو انجام داد ولي خيلي طول كشيد نميدونم چند ماه شد كه درست ...

منم یه ماه دیگه رو حداقل صبر میکنم، چون یکم بهتر شده نسبت به سه هفته پیش که اینطوری شد، حالا اگه از یکی دوماه بیشتر شد میرم پیش متخصص چشم  شما خواهرتون از عملشون راضی بودن؟ اگه راضی بودن میشه لطفا اسم دکترشونم بگین چون من هیچ چشم پزشکی نمیشناسم، ایندفعه هم که رفتم درمونگاه نزدیک خونمون بود ولی اگه برای جراحی و اینچیزا باشه باید پیش دکتر بهتری برم