2777
2789
عنوان

زنا خنگن؟ 😏

238 بازدید | 9 پست

این همه زحمت بکش درس بخون بعد ب خاطر جنسیتت علمتو تحقیر کنن هه

ولی ی زن میتونه خیلی خیلی بهتر از هزار تا مرد

باشه🙂🖕

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی شاید باورت نشه ولی منم دکتر آقا رو بیشتر قبول دارم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
چه ربطی دارهه من دکتر خوب خانوم هم دیدم هم اقا مهم اینه کدومشون باسواد تر باشه تشخیص درست بده وا ...

فارغ از جنسیت باید ب علم دکتر توجه بشه ن چیز دیگه 

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

اسی شاید باورت نشه ولی منم دکتر آقا رو بیشتر قبول دارم

😐

جراح خانم این همه سزارین رو با موفقیت انجام میدن هنوز براشون ثابت نشده خانما هم توانا هستند

باز واسه یه سرماخوردگی هم میرن مطب اقایون

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
جراح خانم این همه سزارین رو با موفقیت انجام میدن هنوز براشون ثابت نشده خانما هم توانا هستند باز واس ...

چون تو ذهنشون هک کردن ک اونا بهترن