2777
2789

سرماخوردم دوهفتس نمیتونم درس بخونمممم🫡

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرماخوردم دوهفتس نمیتونم درس بخونمممم🫡

کنکور سرماخوردگی نمیشناسه نخونی موندی عقب

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
رشتت چیه ؟؟  یادش بخیر من اون موقع از ساعت ۳ تا ۱۲ شب بکوب میخوندم

اینهمه میخوندین باید رتبه برتر میشدین 

نتیجه کنکورتون چی شد

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
رشتت چیه ؟؟  یادش بخیر من اون موقع از ساعت ۳ تا ۱۲ شب بکوب میخوندم

ارادتو میخوام خداوکیلی😕😂

من وسطش پا میشم هی میام تو گوشی میبینم کلییی از وقتم رفته الکی الکی

انسانیم

کاربری دست دو نفر میباشد❗    

دارم شیمی یازدهم میخونم  البته چون پارسال خوندم ببشتر مروره برام

امسالتو خوب بخون ک سال کنکورت فشار کمتر روت باشه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
۱۵۰۰ تجربی  ولی دیگه ادامه ندادم بنا به دلایلی

رتبه خوبی داشتین ولی حیف کردین ادامه ندادین