سلام دوستان من چند وقت قبل یه خواستگار از طریق معرف برام معرفی شد طرف منو دید و کلی تعریف و تمجید خودشون کارمند و تحصیلاتشون خوب منم استخدام نیستم ولی خب براساس رشته م کار میکنم و درامد دارم ایشون روز اول که منو دیدن خیلی ادعا عشف و عاشقی وابراز علاقه که شما همونی هستین من میخوام خب وقتی خواستم بیام خونه خواست برسونم که من گفتم فعلا نه و خودم اومدم ایشون آدرس خونه رو گرفتن و همون شب زنگ زدن من دم در خونتون هستم ومیخوام ببینمتون من گفتم این موقع شب نمیشه هیچی ایشون رفتن و همچنان پیام میدادن دیگه من احساس کردم خیلی علاقه دارن خول جوابشون دادم و ایشون گفتن رسیدن خونه پیام میدن که شب دیگه پیام ندادن من واقعا کنجکاو شدم بهشون پیام دادم جواب ندادن فرداش حتی زنگ زدم جواب ندادن به معرف گفتم گفتن که یه جوری جویا میشن بعددرعین ناباوری معرف گفت مثل اینکه باخانواده مطرح کردن بخاطرکارتون که استخدام نیستین خانواده قبول نکردن و دلیل همینه منم گفتم اوکی ولی به خودش پیام دادم با این سن و بااین تحصیلات و موقعیت اجتماعی که دارین اصلا نمیدونین چطور بایدرفتار کنین خب ایشون جواب ندادن منم بلاکشون کردم بعد چند روز ازسرکنجکاوی رفتم نگاه کردم دیدم پیام داده التماس که اجازه بده من صحبت کنم خب منم گفتم بفرما بلاخره دلیل اورد که خانواده رو راضی میکنم و من شمارو دوست دارم و از این حرفا بعد چندروز گفت میخوام ببینمتون من خب گفتم باشه و اون کار داشت من کارداشتم دیگه حدود شش عصر خب الان هوا زود تاریک میشه شش ونیم که نزدیک بود زنگ زد گفت کجایی تا کی وقت داری من گغتم تا هفت یهو گغت فقط نیم ساعت اصلا من دورمیزنم برمیگردم که گوشی رو قطع و بعد خاموش و رفت من هرچی زنگ پیام جوابی نداد و خاموش منم بازبلاک و ایشونم باز ده شب پیام که من ناراحت شدم دلم تنگت بود و از این حرفا ببخش عصبانی شدم ببخشم من احمقم گفتم باشه باز یه ظهر قرار گذاشت همو دیدیم و گفت فعلا باید هر روز من دلم تنگ میشه ببینمت گفتم نمیشه گفت نه دیروز عصر گفت بیاد ببینمت رفتم زود اوردم گفت فردا ببینمت گفتم نمیشه دیگه با خوشی خداحافظی کردیم ولی از دیشب نه جواب پیام میده نه هیچی واقعا هم عصبانی شدم هم برام عجیبه این اقا مشکل روانی چیزی داره یا کلا منو مسخره کرده و اینم بگم ایشون تحصیلات ارشد تو دو رشته و یه ارگان دولتی مهم و موجه سرکار هستن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره ولی ای کاش همون دفعه اول که برگشته بود جوابش رو نداده بودم همش خودمو سرزنش میکنم
جلو ضرر هر وقت بگیری منفعته اینقدر از این ادمای سمی میخاد بیاد بره تو نباید خودتو سرزنش کنی فقط باید از خودتون محافظت کنی و کوتاه هم نیا از استانداردهات
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
تاپبکی ک الان زوی و خوندم اومدم اینجا خدایی ب خودت رحم کن این ادم تعادل روانی نداره! منتظر ...
آره عزیزم کلا مشکل روانی داره وگرنه با این سنش باید عاقلانه تر رفتار کنه البته من بخاطر کار و تحصیلات شک داشتم ولی الان مطمئنم که اونام میتونن روانی باشن