2777
2789

سلام دوستان من  روتین پوستی داشتم  و بیشتر از برند نیتروژنا استفاده میکردم اما خب بعدش بخاطر بیماریم و شرایطم روتینو قط کردم فقط ابرسان استفاده میکنم الان زیر چشام گود و‌تیره شده پوست صورتمم کدر شده 

چه کرم و چه برندی رو پیشنهاد میکنید

من تنبلیم میاد بزنم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

نمیدونم من از یه کانال ايده میگیرم

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلیم میاد بزنم

روتین پوستی خیلی خوبه ولی من چون نتونستم از خونه برم بیرون و خودم تهیه کنم نتونستم دیگه بزنم 

چون معمولا میرم بارکداشونوچک میکنم ببینم اورجیناله یا فیک

هم خوبه هم گرونه هم زود تموم میشه😄

اخه می‌دونی اصولا هر محصولی که بولد میشه بعدش کاشف به عمل میاد که اصلا به درد نخور بوده .. الانم نیتروژنا و محصولاتش خیلی سر زبوناس

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!
اخه می‌دونی اصولا هر محصولی که بولد میشه بعدش کاشف به عمل میاد که اصلا به درد نخور بوده .. الانم نیت ...

نیتروژنا خیلی خوبه من واترژلشو گرفتم کرم دور چشمشم خریدم قبلا

ب شرط اینکه اورجینالشو گیر بیاری

برند ایمیجز هم گرفتم  قیمتش خوبه