2777
2789

سایزت چنده استارتر من یکی دارم

هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکسشو میفرستی؟ 

اول سایزشو بگو ببینم اصلا با من هم سایزی یا ن 

هرچقدرهم دلسوزی کنید و بخواید تجربه تونو در اختیار کسی بذارید و راه و چاهرو نشونش بدید، تا خودش تجربه نکنه و توی چاه ها نیوفته نمیفهمه! متوجه هستیدددد نمیفهمه :)

وای چقدر این شیکه 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
سایز دقیقمو نمیدونم ولی لاغرممممم☹️🤣

من سایزم ۳۸ بود لباس عقدم با پارچه ساتن بود جلوشم جواهر دوزی با دسته اگ خواسی بگو عکسشو برات بفرسم

من سایزم ۳۸ بود لباس عقدم با پارچه ساتن بود جلوشم جواهر دوزی با دسته اگ خواسی بگو عکسشو برات بفرسم

مممنون میشم عکسشو بفرستی ببینم خوشم میاد یا نه

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
مممنون میشم عکسشو بفرستی ببینم خوشم میاد یا نه