2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماهشه  

برا بچه یه ماهه که کار زیادی نمیتونید بکنید

پاهاشو یکم ورزش بدید داخل شکم ببرید تا گاز روده هاش تخلیه بشه

آروغش رو حتما به موقع بگیرید

مهم تر از همه اینکه خودتون غذاهای نفاخ اصلا نخورید، خودتون دم کرده نعنا و پونه بخورید اثرش میره داخل شیرتون

پیاز خام و سیر نخورید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

دکتر نبر چهار زیره رو تو آب جوش دم کن بعد دو سه تا قاشق چایخوری بریز تو حلقش خیلی زود آروم میشه،پسر منم همینطوری بود

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
دکتر نبر چهار زیره رو تو آب جوش دم کن بعد دو سه تا قاشق چایخوری بریز تو حلقش خیلی زود آروم میشه،پسر ...

والا من میترسم به بچه یک ماهه از این چیزا بدم تا ۵، ۶ماه فقط باید شیرمادر و شیرخشک بخوره

زیره رو خود مادر بخوره اثرش میره توی شیر 

والا من میترسم به بچه یک ماهه از این چیزا بدم تا ۵، ۶ماه فقط باید شیرمادر و شیرخشک بخوره زیره رو خو ...

خب اونم خوبه خودت بخوری ولی پسر من نفخش خیلی زیاد بود به خودش که میدادم خیلی زودتر اثر میکرد

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
خب اونم خوبه خودت بخوری ولی پسر من نفخش خیلی زیاد بود به خودش که میدادم خیلی زودتر اثر میکرد

دست به شکمش بزنه مشخصه چقد نفخ داره آروم بزنی روش قشنگ صدای طبل میده خیلی هم بار و قور می‌کنه شکمش 

لایک نکنید😬
دست به شکمش بزنه مشخصه چقد نفخ داره آروم بزنی روش قشنگ صدای طبل میده خیلی هم بار و قور می‌کنه شکمش&n ...

خب آره من به پسرم چون خیلی اذیت میشد میدادم ولی بعضی از مادرا فکر میکنم ممکنه بد باشه اینا نمیدن

یکی از اقدامات موثر برای کاهش نفخ شکم نوزاد این است که هنگام بی‌قراری شکم اورا با روغن اسطوخودوس یا روغن زیتون ماساژ دهید. این کار باعث آرام شدن عضله‌ها و دفع باد از بدن می‌شود. گرم کردن عضلات شکم با حوله‌ یا پارچه می‌تواند نفخ را تا حد زیادی کاهش دهد.

یکی از عواملی که باعث ایجاد نفخ شکم نوزاد می‌شود قرار گرفتن کودک در وضعیت نامناسب هنگام شیرخوردن است. لازم است مادر سر کودک را بالاتر از بدن بگیرد و شیشه‌ی شیر را به شکلی داخل دهان او بگذارد که هوای زیادی وارد دهان کودک نشود.

دکتر گوارش اطفال به مادران توصیه می‌کند بعد از اینکه شیرخوردن کودک تمام شد اورا در آغوش بگیرد و به آرامی به پشت او ضربه بزند تا نوزاد آروغ بزند و هوای اضافی از دستگاه گوارش او خارج شود.