2777
2789
عنوان

دیدتون به بچه های دو رگه چیه؟؟؟؟

392 بازدید | 5 پست

مثلاً دو رگه ایرانی روس 

ایران افغان 

یا هرجایی توی این دنیا ....

اون بچه‌ها اگه با خانواده شون ایران زندگی کنن 

حس میکنید جامعه و مردم اونا رو هیچ وقت به عنوان شهروند ایران میشناسن با وجود پاس ایرانی 

یا همیشه حس ها نسبت بهشون یه جوریه یعنی مردم کامل اونا رو ایرانی نمی دونن و خاک مردم رو متعلق به اونا نمی دونن؟

در ضمن شعار ندید واقعت بگید لطفاً چون واسم مهمه🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت نه تو ایران بلکه همه جای دنیا مهم هست دورگه کجا باشید .بقیه اش شعاره.ولی همسایه ی قدیمی ما دورگه ایرانی افغانی بود خیلی باشعور وبا معرفت بودن .مادرشون ایرانی بود

ب نظرمن اون بچه هیچ گناهی نداره کجاوچجوری وباچه ملیتهایی ب دنیاآمده چون خودش هیچ نقشی وانتخابی نداشته وشایدمتنفرهم بشه مهم اینکه اگه ب این علتهاسختی وزجربکشه بخاطرهویتش ،پدرومادرش ظلم بزرگی کردن درحق بچه وآینده ونسلش ،بخاطرانتخاب اشتباه همسرخارجی،من شخصادوست ندارم وتائیدنمیکنم وصددرصدمخالفم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

دورگه بودن فرقی نداره مال کجا باشه  تو همه ی دنیا دورگه ها رو زیاد حسای نمی کنن مثلا توی ایران خودمون دورگه ها نمی تونن توی تیم ملی شرکت کنن و خیلی از مشکلات دیگه ای هم وجود داره نه ایران بلکه جاهای دیگه ما یه عروس افغانی داریم (خودمون ترک زنجانیم ) زنش از قدم هزاره هست خوشگل و مشگل تازه بدنیا آمده   ولی چون دورگه هست زیاد به دلم نمیشینه 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘