2777
2789
عنوان

تجربه میزبانی

80 بازدید | 9 پست

اولین تجربمه فقط خودم میزبانم و کل کارا رو دوش خودمه پدرمادرم دیر میان مهمونام درجریانن ، مهمونام عمه هامن و با خانواده هاشون ،راحتیم باهم ولی میدونم اگ چیزی اوکی نباشه بدا به مامانم یه تیکه هایی میندازن ،،ایده خاصی دارین یا تجربه از مهمونیاتون یا جاهایی ک رفتین چی خیلی مهمه تو مهمونی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول خانه رو تمیز کن بعدش بروسراغ غذا 

لیست کاراتو بنویس که به ترتیب انجام بدی 

میزه میوه هم بچین ظرف هم اماده کن بزار رو میز اگه میوه ات نمکدون میخواد بزار قندان و شکلاتی چیزی اماده کن رو میز 

سالاو ترشی و اینا هم اماده کن بزار یخچال 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
تجربه من اینه که خیلی صحبت میکنم همش کارام میمونه سریع غذاها رو درست کن چون دست تنها خیلی کار رو دوش ...

اره بنظرم تا قبل اینک بیان همه چیو اماده کنم 

برای غذا و دسر اینا ایده ای دارین؟

زیاد تدارک نبین در حد مهمونیای خودشون باش و استرس نداشته باش و برنج بزار برا اخر که تازه دم باشه

اخه خودشون خیلی تدارک میبینن😂🥲 انواع ژله و دسر ممولن حدقل دو مدل غذا درست میکنن 

اره بنظرم تا قبل اینک بیان همه چیو اماده کنم  برای غذا و دسر اینا ایده ای دارین؟

دسرو از شب قبل اماده کن که راحت باشی راستش من خودم زیاد اهل دسر نیستم نمیتونم راهنماییت کنم