2777
2789
عنوان

چرا پدرم منو از ایران نمیبره 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ایران از اینجا خوشم نمیاد به دلایل زیادی چندین بار سفر خارجی داشتم اونورا بیشتر به دلم نشسته وقتی ...

من نگفتم بمون یا نمون منم سفرخارجی داشتم پس میدونم چی میگی فقط میگم الکی بهانه نیار با این اخلاقت انورم بری برات هیچ فرقی نداره

من و شوهرمم همینطور😂تنها نیستی، آخه اینا نمی‌دونن برن اونجا فکر میکنن خیلی خوشبختن، بخدا همش واسه ک ...

ما همینجاشم کشف حجابیم چون از قدیم الایام جز خانواده هایی بودیم که پیش هم  حجاب نداشتیم پس من عقده حجاب ندارم چون به اندازه موهای سرتون مجالس بدون حجاب رفتم حتی تو همین ایران مشکل من فرهنگ اقتصاد و ........چیزای دیگه اینجاس 

نه ایران از اینجا خوشم نمیاد به دلایل زیادی چندین بار سفر خارجی داشتم اونورا بیشتر به دلم نشسته وقتی ...

عزیزم فقط پدرتون اونجاست ؟مامان خواهر برادرتون کجاست؟

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
شهروند، بعد یه جوری هم گفت آدم فکر می‌کنه باباش یه کاره ای هست اونجا🤣🤣🤣

🫠💋💋💋

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

شوهربیخیال بابا.منم یدونه ددی پولدارپیداکنم شوهرمووبچه هاشومیبوسم ومیزارم سرکوچه گربه بخوره🤣🤣🤣🤣ی ...

ووای خدا نکشتتون چقد خندیدم😄😄😄😄

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز  
ما همینجاشم کشف حجابیم چون از قدیم الایام جز خانواده هایی بودیم که پیش هم  حجاب نداشتیم پس من ع ...

خب حالا فکر می‌کنی اونجا خیلی خوشبختی؟ من فامیل دارم اونجا میگن با سختی تونستیم پول به دست بیاریم پس فکر نکن همه جا بی ایراده، اونجا هم یه ایرادی داره بالاخره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
2790
2778
2791
2779
2792