2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت..)

1620 بازدید | 16 پست

بچها ما ی اکیپ ده تایی توی مدرسه بودیم ک این دوستم(سوگول) کاری کرد همه بچهای اکیپ غیر دو نفر ازش زده بشن

خلاصه همرو زده کرد و اکیپ دوتا شد ۷ نفر اینور ماییم ۳ نفر اونا ک من تا قبل این حرفی ک شنیدم باهاش اوکی بودم رفت و آمد داشتیم خیلی صمیمی بودیم

تا اینکه امروز یکی از بچها بهم گفت این سه نفر امروز پیچوندن نیمدن مدرسه رفتن بیرون؛ و به دوستم تاکید کرده بود به من به هیچ وجه نگه ولی خب منو دوستم خیلی صمیمی و اوکی بودیم بهم گفت،من ادمیم که نمیخوام و نمیذارم حرفی تو دلم بمونه پس بهش گفتم،پیامشو میذارم براتون ببینید چی جوابشو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسوال بپرسم من الان دوستمو دیدم دخترش هم کلاس اول ابتدایی هس احوال پرسی کردم موقع خداحافظی گفتم سلام ...

بد گفتی به بچه کلاس اول سلام نمیرسونن

میگفتی بچتو ببوس

ولی مهمم نیست

ن واس چی بد گفته باشی😐😂

بنظرم خوب بهش تیکه انداختی

میتونستی بگی فلانی اوکی دوست داشتی بری با دوستات بیرون دوست نداشتی من باهاتون باشم ولی اینک تصمیم میگیری بقیه لو ندن و بپیچونی خیلی مزخرف

بعدم دوستی ک مدرسه پیچوندن کارش باشه بنظرم دوست نمیشه دشمن عه هااا؟ از من گفتن باهاش کات کن

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
ای واییی همه اینجوری میگن تونی نی سایت لال میشدم بهتر بود حس بدی دارم

دور از جون بیخیال بابا 

ما انسانیم ربات که نیستیم 

منم خیلی سوتی میدم😊همش جمله بالا رو به خودم میگم

بنظرم خوب بهش تیکه انداختی میتونستی بگی فلانی اوکی دوست داشتی بری با دوستات بیرون دوست نداشتی من ...

درسته مرسی ازت باهاش کات میکنم

ولی نکنه ازم دلخوره؟چون دو روز زیاد باهاشون نمیرفتم شاید بخاطر اینکه باهاشون نبودم تو مدرسه و با بقیه بچها بودن اینکارو کرده؟