2777
2789
عشقم تو چند ماه ۱۷ کیلو کم کردی ؟ رژیم نمیگیری فقط ورزش میکنی؟

۶ ماه اما خیلی سریع وزن کم نکردم ی جورایی آهسته و پیوسته بود ورزش میکردم کالری شماری میکردم توپیرامات ولع خوردنم رو خیلی خیلی کم کرده بود اما از اونطرف هم قرص های کمر شکن اعصاب دیگه ای داشتم ولی الان بدنم خوبِ راضی ام خداروشکر من ۲ کیلو دیگه کم کنم ب وزن ایده ال رسیدم

دوستم تو هم ۱۰۰٪ مطمئن باش با توپیرامات و 

پیاده روی لاغر میشی💪😎

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الهی بگردم لیتیوم منو بد بخت کرده اما چ کنم ک نمیتونم نخورم😔 عزیزم توپیرامات اوایل دست و پای من ر ...

سلام عزیزم هنوز توپیرامات میخوری؟ اگه قطع کردی وزنت برنگشت؟ توپیرامات چند میخوردی ؟ روز یا شب؟  ممنون میشم جواب بدی عزیزم دکتر بهم داد من خیلی نگرانم 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
الهی بگردملیتیوم منو بد بخت کرده اما چ کنم ک نمیتونم نخورم😔عزیزم توپیرامات اوایل دست و پای من رو سو ...

خب چرا ب دکتر نمیگی‌لیتیوم قطع کنه.قرصایی مثل الانزپبن.نوروتریپلبن.کلومپرامبن.اینا ک اصلاچاق نمیکنن‌چرااینارو‌نمیخوری