2821
2789
عنوان

❣♥️❥╰شکست های زندگی

89 بازدید | 12 پست

سـلام 👩🏻✋🏻

شـما با شکست های مهم زندگیتون چیـکار کردیـن؟ 

تونستین کنار بیایـن ؟ 

چطور بعد از شکست ها و ناکامی ها ادامه دادیـن؟

من تو گذشته گیر کردم هنوزم نتونستم قبول کنم   خودم و بارها دردلـداری دادم ولی بازم میبینم از ته قلبم ناراحتم و فراموش نکردم

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی داره که نوع شکستت چی بوده باشه. گاهی وقتها شکست های گذشته، زمان حال فرد رو هم تحت تاثیر قرار میدن واسه همین فراموش نمیشه.

من خودم شکست تحصیلی رو فراموش نکردم و خیلی بهم ضربه زد

منم عییییییین تو دلم میخواد یکی بیاد ویه در به روی یه دنیای جدید وشاد به روم باز کنه خودم نتونستم تا ...

من بعد از شکستی که تجربه کردم نتونستم به زندگی عادی برگردم افسرده شدم اون اولا درد و دل میکردم با بقیه ولی الان میریزم تو خودم چقدر بگم؟ اخه مگه با گفتن درست میشه؟ شکست هایی که نمیشه جبران کردم انقدر درگیر گذشته م که اصلا تو زمان حال زندگی نمیکنم😢

من نزدیک، 40سالمه خیلی شکست خوردم هر بارم پاشدم جدیدا یه مشکل دیگه هم برام پیش اومد از بی فکری خودم ...

منم😔 همش از بی فکری خودم بود همیشه تو ذهنمه همش مرور میکنم همش میگم چرا من ؟ چرا درست فکر نکردم ؟ چرا قوی نبودم ؟ همش خودمو سرزنش میکنم  مریضی اعصاب گرفتم دیگه

منم😔 همش از بی فکری خودم بود همیشه تو ذهنمه همش مرور میکنم همش میگم چرا من ؟ چرا درست فکر نکردم ؟ چ ...

ببه نظرم ادما تو هر سنی اشتباه میکنن ولی بعضیا عین خیالشونم نیست 

2823
2791
2779
2792