سلام. من شش ساله جایی کار می کنم. حقوق خوب نمی ده. هی تیکه تیکه می ده. بیمه ام نداره.می خوام از اونجا بیام بیرون بهشم گفتم. ولی گفت نخیر نمیشه. حالا یه کاری جور شده واسم که حقوقش و جاش خیلی بهتره بیمه ام داره. از یه هفته دیگه می خوام برم اونجا. ولی دو دلم. بهش گفتم میخوام برم. ولی گفت نیرو ندارم. حتی نیرو ام بگیرم نمی ذارم بری و....... اگه ام دیگه نرم همش میخواد زنگ بزنه و بگه بیا. نمی دونم چی کار کنم. به نظرتون دروغ بگم. بگم چی؟ بگم جای دیگه کار پیدا کردم. چی بگم سریش نشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا خو بگه طبیعه دلش نخواهد نیروش بره ولی بشین منطقی صحبت کن بگو یا شرایط کاریم رو بهتر کن یا خدا نگه ...
قبلا یک ماه نرفتم و انقد زنگ زد گفت بیا رفتم دوباره. صحبت هم کردم اما فایده ای نداشت. دوباره پول نمی ده. تیکه تیکه پول میده. حقوق یک ماهو تو سه قسط می ده. برای حقوق باید گدایی کنم
اون دفعه کار پزشکی پیش اومده بود واسم. نمی تونستم برم. اینم ده روز بعد عملم هی زنگ می زد می گفت بیا. کسی ندارم. هی گفتم نمی تونم بیام. انقد رنگ زد تا رفتم. باهاش صحبت کردم. ولی آدم نشد